Gegrepen Door Etalage

Thomas Kuijpers – Paradigma II. Er gaan geen dag voorbij dat je eigenlijk niet langs etalages loopt, honderden per dag zal vast geen uitzondering zijn. Maar afgelopen weekend werd ik gegrepen door deze etalage, een kunst galerie.

Ik liep er eigenlijk aan voorbij met een schuin kijkend oog. Toen mijn hersenen dachten: ”zie ik het goed!?” Wat doet zo’n bondkraagje op slippers, alleen in een verlaten winkel tegen de muur? Toch maar teruggelopen om het beter te zien, en ik was niet de enige hoor! Het was gewoon kunst aan de muur van Thomas Kuijpers

Een gedachte over “Gegrepen Door Etalage”

  1. Toch altijd wel lachen met die kunstzinnige. Dan staan ze heel interessant voor kunstobject en zien werkelijk de meest vage en bijzondere dingen in 3 strepen verf. Dan denk ik echt van oke als jij heel eerlijk zou zijn zou je gewoon zeggen ja ik weet niet waar ik naar kijk, ja naar 3 strepen verf en meer niet. Maar nee lekker interessant doen.

    Toevallig ken ik ook iemand die de kunstacademie gedaan heeft en ga ook wel eens bij zijn exposities kijken. Toen vroeg ik hem hoe kom je nou zo hier terecht en in dit wereldje. Hij zei toen eerlijk dat je gewoon mensen moet kennen. Toen vroeg ik dus als ik wat maak en ik zou het bij jou tentoonstelling erbij mogen zetten dan ben ik er. Zijn antwoord was ja en het gaat niet erom wat je maakt maar het verhaal wat je erbij kan vertellen. Het maakt ook geen zak uit wat je de mensen verteld.

Reacties zijn gesloten.