Ik Ben een Grote FAN van Udo Hermsen

Udo met Pater Loek
Udo met Pater Loek

Udo Hermsen gaat het helemaal worden, echt! Let maar op mijn woorden. Zal niet lang duren voor hij zijn TV debuut gaat maken. Ik kwam hem gisternacht tegen op Facebook, of eerder hij mij. Ik was zwaar na middernacht bezig met een hele late LIVE uitzending op Facebook van: madbello Het Medium 3.0, en tijdens de uitzending vroeg ene Udo Hermsen een vraag aan Het Medium: ”Kom ik nog een keer op de televisie” en het antwoord van Het Medium was: ”dat hij al op TV was, madbello TV natuurlijk”, niet wetend dat hij ook een best fanatieke Facebook LIVE streamers is.

madbello het Medium is natuurlijk een dikke grap met een vette knipoog. Hoe ongeloofwaardig dan ook, sommige mensen denken dat madbello Het Medium echt is, echt! Terwijl wat mij betreft het dik bovenop ligt. Het is maar dat jullie het weten. Maar waarom gaat Udo LIVE? Hier onder zijn antwoord:

Udo Hermsen: Waarom ik Live ga is omdat ik de mensen wil laten zien dat ik graag wilt Delen over mijn leven houdt ontzettend veel van vrolijkheid ik voel me steeds een kind in mij. Ik denk dat ik nooit volwassenen ben geworden alleen op mijn ID.

Na de uitzending ben ik toch gaan kijken op zijn Facebook profiel. En heb gelijk mijn excuses aangeboden: ”Mijn excuses Udo Hermsen, ik heb je vraag verkeerd begrepen. En zo als ik, ben jij een Facebook LIVE ster. En met televisie bedoelde jij de publieke omroepen en commercieel kanalen. Ik kan je bevestigen dat wij daar ooit op zullen komen… Als we maar doorgaan tot we een ons zullen wegen en tot as vergaan…” Het antwoord was natuurlijk helemaal in de stijl van madbello Het medium, maar gaandeweg de nacht had ik gelijk een klik met hem, ja! Dat kan je soms hebben en ik vind hem echt geweldig, plus dat hij echt lief en toch direct is, echt een schat van een gozer.

Maar ik zal jullie niet langer in spanning houden. Hier onder komen de Facebook LIVE streams van Udo Hermsen, kijk en geniet! Dit was de eerste die ik van hem zag en was gelijk gebiologeerd šŸ˜€

Udo is bij de afhaal Chinees

Udo is bij de afhaal Chinees

Geplaatst door Udo Hermsen op vrijdag 10 juni 2016

Meer zien van Udo Hermsen?

Udo is bij Joshuisman Tweewielers in Nijmegen

Bij deze dacht ik gelijk aan:
RINUS MET ROMANA OP DE SCOOTER (videoclip)

Udo is bij Joshuisman Tweewielers in Nijmegen

Geplaatst door Udo Hermsen op donderdag 9 juni 2016

Udo verteld over het Nieuws van Dinsdag 7 Juni 2016 #live #dutch

Udo verteld over het Nieuws van Dinsdag 7 Juni 2016 #live #dutch

Geplaatst door Udo Hermsen op dinsdag 7 juni 2016

Udo eet lekkere Pannenkoeken

Udo eet lekkere Pannenkoeken ??

Geplaatst door Udo Hermsen op zaterdag 11 juni 2016

En hier alweer de laatste in dit blogpost. Als je meer van Udo wilt zien? Kijk dan snel op zijn Facebook, doe like en stuur een vriendschapverzoek…

Udo is bij de huiskamer van de Buurt met Chris

Udo is bij de huiskamer van de Buurt met Chris ?

Geplaatst door Udo Hermsen op vrijdag 10 juni 2016

Udo en Mike