KNMI : Piet Paulusma moet dood

Dat is weer een beetje overdreven van mijn, maar het KNMI vind Piet Paulusma zeker kinderachtig omtrent deze meteorologische veldslag om dan weer een oud artikel van het KNMI aan te halen dat zegt dat een Superstorm er wel aankomt, maar als we Piers Corbyn moeten geloven, dan krijgen wij deze jaar nog een Elfstedentocht en iemand die dat beloofd verdient van mijn de kroon. En voor vandaag was het weer genoeg onzin. Maar de vraag blijft. Hoe onwetenschappelijk zijn deze beweringen ? En het KNMI wel een superstorm voorspeld. Lol is lol en ik hou het voor gezien.


Ik ga eens vandaag met de bus naar mijn werk, voor het eerst in maanden in plaats dan met de fiets. Klaar van mijn werk wil ik mijn zoon gaan halen aan de andere kant van Den Haag en wil tram 3 pakken. Ga de tramtunnel in en word afgesnauwd dat ik daar weg moet zijn en de hele fucking tramtunnel afgesloten is. Ik vraag aan die ”vriendelijke” man : ”Waarom ?” Gewoon gesloten, oprotten. Meer dan een uur overgedaan om op mijn bestemming te zijn om toen ik thuis was, achter te komen dat wat platen op de Hoftoren los zaten. Klote openbaar vervoer en informatie is dan ver te zoeken.

Gevelplaten Hoftoren zijn scheermessen + Video

11 gedachten over “KNMI : Piet Paulusma moet dood”

  1. @ Anonymous : Zo te lezen heeft niet iedereen het zelfde humor en gelukkig maar en als je dat vind moet je dat zeker doen, iemand moet toch de normen en waarden bewaken 😉

  2. Ik ga een schermafdruk van dit artikel naar de nederlandse autoriteiten sturen. Ik vind dat je met de titel van dit artikel te ver gaat.

  3. Oud filmpje van wel zeker 20 jaar geleden Piet is waarschijnlijk aan het liften geweest dat die er nog altijd zo uitziet. Trouwens ik luister al jaren niet naar zijn weerberichten hij piest altijd naast de pot 🙂

Reacties zijn gesloten.