Pret met Moslims

pret-met-moslims.gifIs dat mogelijk ??? Ja zekers ! En vooral als je Elena Simons kent, prettig gestoord en zo maf als een deur, maar haar volgende uitspraak is zo waar als een koe en zo tegenstrijdig als wat : ” In principe is het zo dat een vegetariër in een Hummer milieuvriendelijker bezig is dan een vleeseter op de fiets En niet te vergeten Sex voor dieren, een van de vele wonderen die je op Wonder.nl kan aanschouwen. Dus Pret met Moslims.nl om de verhardende discussie te verzachten en voor vandaag hou ik het bij, voor ik nog meer onzin ga uitkramen.

Reageren met je Facebook:

MADBELLO
Geschreven door de Web Connector, Watcher, Goeroe, internet expert en margeblogger. Gewoon een Haagse/Italo dyslectische allochtoon die het leuk vind om te internetten. Voor contact kan je me het beste mailen naar:
madbello@gmail.com
MADBELLO on EmailMADBELLO on FacebookMADBELLO on FlickrMADBELLO on GoogleMADBELLO on InstagramMADBELLO on LinkedinMADBELLO on PinterestMADBELLO on TumblrMADBELLO on TwitterMADBELLO on VimeoMADBELLO on WordpressMADBELLO on Youtube

5 gedachten over “Pret met Moslims”

Maak mij blij en geef reactie :D