Molens en Tulpen

Vandaag een oer-Hollansch blogpost met vele foto’s. Voor de verandering op de terugweg van Purmerend naar Den Haag, zijn we via het Groene Hart van Holland gereden, die parallel ligt aan de A4, een oer-Hollands natuurgebied. En wat mooiers om lekker foto’s te maken, helaas zag ik achteraf dat vele foto’s op een of andere manier niet echt gelukt zijn en de kwaliteit echt te wensen overlaat. Misschien door het velle licht, vette lens, of nu onderhand te veel krassen op het glaasje van mijn mobiel, die ik altijd zonder hoesje bij me draag. Ach! Ze zijn nog best wel te pruimen, toch!?

Reageren met je Facebook:

MADBELLO
Geschreven door de Web Connector, Watcher, Goeroe, internet expert en margeblogger. Gewoon een Haagse/Italo dyslectische allochtoon die het leuk vind om te internetten. Voor contact kan je me het beste mailen naar:
madbello@gmail.com
MADBELLO on EmailMADBELLO on FacebookMADBELLO on FlickrMADBELLO on GoogleMADBELLO on InstagramMADBELLO on LinkedinMADBELLO on PinterestMADBELLO on TumblrMADBELLO on TwitterMADBELLO on VimeoMADBELLO on WordpressMADBELLO on Youtube

Maak mij blij en geef reactie :D