Zelfs Het Koningshuis Waren Vluchtelingen

Vluchtelingen gerelativeerd. Wie zijn wij om de vluchtelingencrisis zo te veroordelen? Zelfs ons Koningshuis vluchte voor het oorlogsgeweld in de Tweede Wereldoorlog (1940-1945), naar betere omstandigheden en veiligheid. En voor de rest geldt de wet van de sterkste en de overlevingsdrang.

Reageren met je Facebook:

MADBELLO
Geschreven door de Web Connector, Watcher, Goeroe, internet expert en margeblogger. Gewoon een Haagse/Italo dyslectische allochtoon die het leuk vind om te internetten. Voor contact kan je me het beste mailen naar:
madbello@gmail.com
MADBELLO on EmailMADBELLO on FacebookMADBELLO on FlickrMADBELLO on GoogleMADBELLO on InstagramMADBELLO on LinkedinMADBELLO on PinterestMADBELLO on TumblrMADBELLO on TwitterMADBELLO on VimeoMADBELLO on WordpressMADBELLO on Youtube

2 gedachten over “Zelfs Het Koningshuis Waren Vluchtelingen”

  1. Ja het koningshuis genieten van alle rijkdommen maar wanneer er stront aan de knikker is vluchten met de staart tussen de benen. Dacht dat een kapitein altijd als laatste het zinkende schip zou verlaten, behalve hier in Nederland. En dan laf vanuit het buitenland je volk over de radio aanmoedigen.

    Daarom als hier in dit land echt ooit de pleuris uitbreekt weiger ik ook maar 1 seconde te vechten voor dit land.

    1. En toch leven we in een van de beste landen ter wereld om in te leven šŸ˜‰ het was om aan te tonen dat het koningshuis ook maar mensen zijn en vluchtelingen zijn geweest die bang waren voor hun toekomst, niets menselijker.

Maak mij blij en geef reactie :D