Pekka Eric Auvinen

natural-selector-1.pngEen dag niet geblogd is een dag niet geleefd, of andersom. Maar vandaag is zo een dag dat ik geen zin heb om ergens in te duiken en dat zal ik maar ook niet doen en zeker met het WEER Alarm in het vooruitzicht. Terwijl de afgelopen dagen genoeg nieuws is om over te spreken. De man met de daad en ideaal, de Finse übermensch, de NaturalSelector. Zijn citaten hadden bijna die van mijn kunnen zijn : ‘Niet alle mensenlevens zijn belangrijk of de moeite van het redden waard’ Als je daar meer van wil zien, lezen en luisteren, GeenStijl heeft bijna alles wat Pekka Eric Auvinen betreft in een .ZIP bestand van 14 MB ingepakt, even downloaden en kijken maar. En wat ik al jaren zeg is dat Chinezen een probleem zullen worden of zijn en de media gaat ons nu op voorbereiden, niet zo zeer dat de politiek daar ons voor zal beschermen. Nee ! Nederland gaat ons zuur verdient geld aan China geven, al zie ik het als chantage, anders zal China de komende 25 jaar net zo veel CO2 uitstoten als heel europa in de laatste 105 jaar. Het is maar dat je het weet. Energie zal verschrikkelijk duur worden en de levering zal heel onzeker worden. AD & PCZ In mijn ogen is het milieu bij voorbaat een verloren zaak. Depopulatie is misschien de enige oplossing om de wereld te redden en zou Pekka Eric Auvinen het goede voorbeeld hebben gegeven ? Vrolijker kan ik het vandaag niet maken.


16 gedachten over “Pekka Eric Auvinen”

 1. Tja ! Sluit mijn maar op en spuit mijn maar plat, levenslange verzorging en misschien krijg ik op die manier al mijn belasting geld terug.

 2. Pas maar op dat de kutoverheid je niet gaat volgen met dat soort visies. Internet is geen geschikt medium voor dit soort zaken.

 3. Stom dat hij zichzelf voor z’n kop geschoten heeft hij moest nog maar een paar miljard anderen afknallen.Hij had zelfs in de gevangenis nog verder kunnen gaan.Idealistisch,een man van zijn woord,maar zonder visie.

 4. er was in ieder geval iets goed mis met die jongen..
  bedankt voor je info en de link, ik ga ermee aan de slag, het is idd belangrijk dat ik dat doe 🙂

 5. Jouw update is altijd gepast Jager, dat had ik ook gelezen en hij vroeg ook daarom het niet daar de schuld aan te geven.

 6. Gewoon een gestoorde gek die Fin…
  Men schreef zelfs ergens dat het zou komen door zijn langdurige game verslaving, vooral world of warcraft maar volgens mij is het de mogelijkheid om makkelijk aan wapens te komen….Oww, ik denk net dat mijn update nu even niet past…

 7. Ik kan dus kiezen voor een dood door slecht weer, een “doorgeschoten” puber met een Adolf Hitler fetish óf langzaam sterven door Co2 uitstoot vanuit een land die de economie hoger heeft staan dan de mensen(-rechten)? Mmm, ik denk dat ik vandaag maar even niet kies 😉

 8. Wat een humor, het is weer wat anders en de video in de zip had ik nog niet gezien.

Reacties zijn gesloten.