UFO boven het Kremlin in Moskou (ECHT! + Video)

Zag dit bericht al een paar dagen geleden voorbij komen. Even naar gekeken en gedacht dat het de gewoonlijke UFO bagger was, maar nu word het wel door MSM opgenomen, dus er zal wel stront aan de knikker zijn: DePers.nl

‘UFO’ zweeft urenlang boven Kremlin in Moskou

Het Laatste Nieuws – ‎18 dec. 2009‎

Boven Moskou vloog enkele dagen geleden een vreemd, onidentificeerbaar object. Onmiddellijk begonnen geruchten over een UFO zich te verspreiden.

Star Wars ufo boven het Kremlin (YouTube)

Blog.nl (Blog) – ‎18 dec. 2009‎

Ufo alarm in de Russische hoofdstad Moskou! Honderden getuigen zagen deze week enkele uren lang een kegelvormig vliegend object boven het Kremlin in Moskou

‘Ufo’ duikt op boven Kremlin

De Standaard – ‎18 dec. 2009‎

In Rusland is opschudding ontstaan over videobeelden waarin een ‘ufo’ te zien is die boven het Kremlin in Moskou zweeft. De filmpjes werden getoond op heel

Moskou maakt zich op voor close encounter

AD.nl – ‎18 dec. 2009‎

MOSKOU – Het lijkt er op dat Rusland zich op maakt voor een close encounter. Boven het Kremlin verscheen een piramidevormig vliegend object.

Freaky Vrijdag – UFO

Panorama – ‎18 dec. 2009‎

In Moskou is enkele dagen geleden een ‘raar ding’ in de lucht gespot. Het vreemde object bleef uren in de lucht zweven boven het Rode Plein.

Ufo boven het Kremlin

DePers.nl – ‎18 dec. 2009‎

Een groot piramidevormig vliegend object is boven het Kremlin in Moskou gesignaleerd. In Rusland wordt druk gespeculeerd of het misschien een buitenaards

Russen zien UFO boven Kremlin

De Telegraaf – ‎9 uren geleden‎

MOSKOU – In Rusland is opschudding ontstaan over een piramidevormige UFO die deze week boven het Kremlin is gesignaleerd. Het piramidevormige object boven

6 gedachten over “UFO boven het Kremlin in Moskou (ECHT! + Video)”

 1. anno julie 2010 is er opnieuw een pyramide waargenomen,tijdens een zwaar onweer in taiwan!

  zeer geloofwaardig!!!!!nu ik de russise en taiwanese pyramide met elkaar kan vergelijken.

  In ons eigen land is wat ik eigenlijk vind een vrij ernstig incident geweest, met een ufo boven het gooimeer op 25 juni 2010!!Ook dit keer vind ik de beelden en reacties van het gezin in de auto ook zeer geloofwaardig overkomen.

  Mensen A.U.B KIJK nu toch eens naar de engelse media en vergeet die nuchtere hollanders effe want TE NUCHTER is dodelijk voor al wat leeft.In engeland is volop disclosure aan de gang let effe op we bevinden ons in de TECHNISCHE middeleeuwen lekker he hebben we te danken aan nuchtere mensen die zonodig olie willen blijven verkopen.

  EN ALIEN LANDEN NU!ik help jullie mee met de spullen uit te laden,en die vrije energie machines in elkaar te zetten, om die poenscheppers uit te schakelen.En daarna de tuin van de ruimtemensen weer in oude staat te herstellen zodat iedereen weer eens heerlijk kan genieten van die blauwe groene diamant!!!TERRA IS WEER TERUG MIJN LIEVE PLANEET.

 2. ja ja dat weet ik ook, het zal vast een viral van pickwik thee zijn.

  Maar het gekke is dat het massal voor alle kranten in binnen en buiteland dit geval hebben gemeld.

 3. Vind dat UFO gedoe maar een beetje raar, dom, en verzin eens wat meer voor woorden.. De échte UFO lag jaren terug in de koelvakken bij de Albert Heijn.. Heerlijke toetjes.. Jammer dat ze die niet meer hebben. Eigenlijk.
  .-= Kijk ook eens op Rik´s laatste blog item : ..Een kassamiep is nog slimmer dan je denkt! =-.

 4. Ik sta altijd open voor onverklaarbare verschijningen maar Moskou heeft ongeveer 14 miljoen inwoners en maar twee camera's hebben dit fenomeen gefilmd terwijl het over 12 uren zichtbaar zou zijn geweest?

 5. In dit soort ufo's geloof ik niet zo. Waarschijnlijk een lichteffect of zo. Trouwens met laserstralen zijn deze dingen ook al gemaakt. Als het echt was was geheid de hele luchtmacht opgestegen.
  .-= Kijk ook eens op Me!´s laatste blog item : ..Bejaarden Rock =-.

Reacties zijn gesloten.