Unox Meid 2016

Daar is zij weer, de Unox-meisje van 2016 en voorlopig is dat wat mij betreft het! Al lijkt het meer een oosterse sappige Unox Vietnamese hapje van het jaar en zeker gezonder dan een Unox-worst. Dit is in ieder geval de voorlopige stand van zaken tot we een betere vinden. Heb jij een tip? Dan hoor ik het graag… Hier kan je alle Unox-meisjes van voorgaande jaren bekijken. Anders kijk het op de afbeeldingen van Google. Maar vreemd dat GeenStijl.nl hier mee niet komt 😀

Wie kent hét Unox-meisje van 2016? Ze stond vanochtend op de voorpagina van De Telegraaf en we willen haar dolgraag spreken.

Geplaatst door De Telegraaf op zaterdag 2 januari 2016

Hoei hoei. OK doei!

Geplaatst door dumpert.nl op zaterdag 2 januari 2016

Hier onder nog foto’s van Twitter van nog eventuele Unox meiden. Aangezien het natuurlijk echt een kwestie van smaak is 😀Reageren met je Facebook:

MADBELLO
Geschreven door de Web Connector, Watcher, Goeroe, internet expert en margeblogger. Gewoon een Haagse/Italo dyslectische allochtoon die het leuk vind om te internetten. Voor contact kan je me het beste mailen naar:
madbello@gmail.com
MADBELLO on EmailMADBELLO on FacebookMADBELLO on FlickrMADBELLO on GoogleMADBELLO on InstagramMADBELLO on LinkedinMADBELLO on PinterestMADBELLO on TumblrMADBELLO on TwitterMADBELLO on VimeoMADBELLO on WordpressMADBELLO on Youtube

12 gedachten over “Unox Meid 2016”

          1. Daar hoef je niet een Aziatische dame voor te nemen hoor. Nederlandse dames kunnen ook heel erg strak zijn (ook een reden waarom ze geen kind wil uitpersen 😀 )

Maak mij blij en geef reactie :D