Duindorpse Palletstapel Mooi in Beeld

Prachtige video vanuit de lucht opgenomen. De voorbereidingen voor het vreugdevuur van 2015/2016, dat is echt geen kattenpis en benieuwd wie dit jaar de grootste heeft. Ik ben in ieder geval voor Duindorp. Ook te volgen via hun blog: duindorpvreugdevuur.nl of anders de LIVE beelden vanuit de cam van Scheveningen.

Dutch fellow vreugdevuur duindorp 2015-2016 from Dutch Fellow on Vimeo.

Mooie foto's van onze traditie!

Geplaatst door Vreugdevuur Scheveningen op woensdag 30 december 2015

4 gedachten over “Duindorpse Palletstapel Mooi in Beeld”

  1. Ja en zo zitten we weer in 2016. Ik haat altijd het gevoel van aftellen en de eerste momenten in het nieuwe jaar. Het voelt altijd leeg en denk ik snel terug aan het afgelopen jaar. Aan alles wat er gebeurd is.

    Dit jaar oud en nieue gevierd met de kinderloze vrienden. Ik heb dit bij de “vrienden” met kinderen gemeld dat ik de traditie ga verbreken door het niet met hun te vieren. Nee ik ben de kinderpraat zat.

    Zoals is al eerder meldde ga ik een paar dingen anders doen in 2016. Dus ben ik maar vast in 2015 begonnen.

    1. Laat dat gevoel los. En alle connecties met het verleden en geniet van het heden, echt! Het zijn maar gedachtes en gedachtes zijn het niet waard om daar vast te houden. De blaas is er om te plassen en de hersenen om te denken, niet meer of minder 😉

      1. Dat is helemaal waar Bello. Maar vergeet dat gewoon vaak. Het is ook gewoon een gevoel dat opkomt als plotseling nodig moeten kakken. Ene moment zit je lekker en het andere moment moet je rennen.

Reacties zijn gesloten.