Mijn Horoscoop voor 2010

Als ik het zo lees dan word ik bijna bang. Dit kan bijna niet waar zijn, ik krijg het jaar van mijn leven. Bron: Jaarhoroscoop 2010 door Lilian Ferru

Stier, 22 april- 21 mei: Voor veel stieren was 2009 een bewogen jaar. Je kunt ergens bedroefd om zijn geweest en waarschijnlijk ben je ook geschrokken. In januari stroomt de energie weer volop. Dankzij de maansknoop beweeg jij je kordaat in de richting zoals die voor jou is bestemd. In februari draait het om jupiter. Het wordt dan op z’n zachts gezegd een uitbundige periode. Je gaat dingen doen die je nu niet voor mogelijk houdt. Je kunt overrompeld worden door de hoeveelheid van positieve gebeurtenissen. Vanaf april wordt deze invloed versterkt, dan is werkelijk alles mogelijk. Het tintelt en bruist. Je leeft, het is intens. Je promoveert cum laude naar een nieuwe dimensie in je bestaan. Tot augustus is het een enerverende tijd. September wordt speciaal, dan doen saturnus en mars mee. Je bent assertief en waar nodig strijdbaar. Het gaat om de les om voor de eigen belangen op te komen. Oktober wordt een topmaand. Je hoeft niets te verklaren, je hoeft alleen maar jezelf te zijn. Je sluit dit jaar af met nieuw besef van waar je toe in staat bent. Jouw motto is: Bewaak het innerlijke vuur.

Zo als ik het lees word het echt knallen en hopelijk komt het uit. Kom maar op ! Mijn armen staan open om al het goed te ontvangen. … En !? Wordt 2010 voor jouw een goed jaar ???

8 gedachten over “Mijn Horoscoop voor 2010”

 1. @ SirCumSized : hiiiiiiiiiiiiii ha ha ik hoop het, voor die interne angsten zijn een blok aan mijn been, dat heb je goed gezien.

 2. Maar dat moest de alter-ego het Medium Madbello toch allang aanvoelen?

  Medium SC Sized voorspelt dat Madbello in 2010 zijn langverwachte boek gaat uitbrengen; het succes wat daaruit vloeit zal zijn ego vergroten maar belangrijker nog zijn interne angsten zullen hierdoor afnemen waardoor hij zichzelf in een andere hogere energiebaan zal plaatsen. 😉

 3. Waterman, 21 januari- 19 februari

  Dankzij de maansknoop staat 2010 in het teken van Wakker Worden. Verlichting bereik je het beste als je volkomen jezelf bent, dat weet jij als geen ander. Vanaf april wordt je uitgedaagd. Mogelijk verander je van functie of krijg je een grandioos aanbod. Je komt in een situatie waar je moet gaan staan voor wie en wat je bent. In juli is je oude leventje al behoorlijk veranderd. Je hebt altijd geweten dat je voorbestemd was voor iets groots. Dat staat inderdaad te gebeuren. Vanaf augustus komt pluto erbij. Iemand kan je onderuit proberen te halen. “Vrijheid is wat je doet met wat jou is aangedaan,” zei de filosoof Jean Paul Sartre. Kun je jezelf zien als een schitterend wezen dat al compleet is? November is de tijd om hier over na te denken. Het is een maand van inkeer en leermomenten. Zie jezelf als een ridder in de woestijn. Of anders gezegd: Waarom zou je bij de marine gaan als je een piraat kunt worden? Hoe hoog de golven ook zijn, je houdt het schip drijvend en loodst het naar de haven van je dromen. 2010 wordt overweldigend. Jouw motto: is Hoe groot durf je te zijn?

  ====

  schitterend hoor, 2010 wordt ene heel enerverend jaar voor veel mensen, geloof me gerust! ♥ en ik vidn die van Kreeft veelbelovend … remember wat ik je vroeg en waarin jij over een droom begon die gedroomd mog worden en zeker beleefd! nou daar hebben we het dan het is TE toevallig bijna (-:

 4. Nou, voor mij ook niet verkeerd!

  Tweelingen, 22 mei – 21 juni

  Het jaar begint meteen goed. Dankzij uranus en de maansknoop is er vernieuwing. Er staat je iets te wachten dat zelfs je stoutste dromen overtreft. 2010 wordt sensationeel. In maart vlieg je door het universum. Tot juni lijkt het een sprookje, vol met uitbundige blijdschap en vreugde. Nog nooit eerder ben je zo afgestemd op de golflengte van het bestaan. Er is toewijding en gedrevenheid. In juli stop je met rondrennen en jakkeren. Je gunt jezelf tijd voor de stilte. Deze zomer zijn lange exotische vakanties niet aan je besteed. Mogelijk blijf je dicht bij huis. In augustus dient zich een nieuwe uitdaging aan. Vanaf oktober ga je de volgende fase in. Je maakt kennis met de magie, de feestelijkheid en de verrukking van je eigen ziel. Dankzij de invloed van het gelukspunt wordt je naar een hoger plan getild. Er is een gevoel van thuiskomen na een verre reis. Aan het eind van het jaar speelt jupiter de hoofdrol en is jouw vreugdespoor gevonden. Je geeft je gehechtheid aan het bekende op en ontdekt het mysterie van jezelf. Jouw motto is: Voel de polsslag van het leven
  .-= Kijk ook eens op Geertje´s laatste blog item : ..Sneeuw! =-.

Reacties zijn gesloten.