Captagon

Deze drug maakt strijders in Syrië echt onoverwinnelijk. Oorlog en drugs, waar kennen we dit verhaal ook al weer? Zelfs het Koningshuis was aandeelhouder van deze Cocaïne Fabriek in de 1ste wereld oorlog, in de 2de gingen ze over op amfetamine omdat cocaïne verboden werd en de Amerikanen experimenterende zelfs met LSDCaptagon dus!

'Beter dan cocaïne, dankzij deze pillen kan je dagenlang doorgaan.' In Syrië slikken heel wat strijders Captagon waardoor ze in een roes terechtkomen. http://bit.ly/1Z2R7n1

Posted by Knack on vrijdag 11 december 2015

8 gedachten over “Captagon”

 1. Ik voelde me al hip met de E-sigaret 😀 . Drugs je kan er maar beter vanaf blijven, het begin is leuk maar later krijg je er toch wel spijt van.

   1. Nou ik wel hoor. Na een keer een verkeerde pil gehad te hebben ben ik er van genezen. Man ben door een hel gegaan die avond,nacht en ochtend.

    Normaal haalde ik altijd bij het zelfde meisje (zo meisje waar je het totaal niet van verwacht, maar wel altijd met een puntzak waar normaal de patat in zit helemaal vol met pillen) in (toen) een grote discotheek in R’dam. Verkocht die dingen zelf ook door daar terwijl de uitsmijters stonden te kijken. Die kwamen zelfs naar me toe met “We weten wat je doet maar kijk wel uit we weten ook waar het vandaan komt”. Altijd lekker als je opstap gaat en je komt met een dikke pak geld terug.

    Maar ja die avond was dat grietje er niet dus bij een ander wat gehaald. Was zou uit m’n plaat dat een van de portiers me mee had genomen om af te koelen, verder geen consequenties want ze konden me.

    Eenmaal bij een vriend thuis gekomen helemaal kneiter strak op de bank. Kussen die op de bank lagen vervormde in gezichten die met elkaar begonnen te zoenen, kabouter met een hakbijl kwam op me af http://cdn.discogs.com/5ku2ws0o_0wHw36kMNT6HBC2aAA=/fit-in/423×430/filters:strip_icc():format(jpeg):mode_rgb():quality(96)/discogs-images/L-3354-1423677018-7255.jpeg.jpg . Ik heb doodsangsten uitgestaan. Pas op woensdagochtend waren m’n pupillen weer een normale grootte. Maanden erna had ik constant flashbacks en kreeg ik steeds die beelden en angstgevoelens terug. Daarom zeg ik nee die rotzooi nooit maar ook nooit meer al leggen ze miljoenen neer, hou dat geld maar.

    Of dit alles mijn paniekaanvallen die ik heel soms nog wel is heb kan verklaren, ik weet het niet. Zelf denk ik van niet maar je weet het nooit zeker. Nee die ongeveer 2 jaar zijn echt een zwarte bladzijde uit mijn leven. Daarna leerde ik mijn ex kennen, een schat van een meid en leuk voor het ook (lekker mollig en een pracht gezicht), helaas dat haar moeder goed kon stoken echt een psychopaat eerste klas. Toch 4 super jaren met haar gehad.

    1. Ik heb ook zat verkeerde pillen gehad, maar die kwamen echter wel van mijn huisarts, vooral toen ik wou stoppen met roken 😉 Wat een verhaal…

     1. Ah joh ik kan zo nog wel tientallen verhalen vertellen hoor. Zoveel gekke, leuke (ook veel minder leuke) dingen meegemaakt. Veel dingen uit m’n jeugd vervloek ik vooral de mensen uit die tijd. Het heeft mij helaas gemaakt zoals ik nu ben, waar ik vaak niet blij mee ben. Maar als ik zie wat ik tot nu toe bereikt heb ben ik wel heel trots (heel af en toe dan).

      Veel vrienden heb ik niet, misschien één of twee “echte” al twijfel ik aan die mensen de laatste tijden ook. Daarin tegen heb ik een super vrouw en hele goede schoonouders en zwager. Zij begrijpen mij en laten mij zoals ik ben en steunen mij met veel dingen. Dankzij hun sta ik nu waar ik sta.

      1. Helaas kan ik niet zo veel vertellen, aangezien ik niet anoniem ben en het met mijn werk betreft. Geen handige anekdotes 😀

       1. Nee dat begrijp ik heel goed. Gelukkig kan ik wel “alles” neer kwakken als ik wil. Geen hond die mij hier verder kent, behalve jij dan 😀

Reacties zijn gesloten.