Twee Dingen Oneindig

Een citaat van Albert Einstein. Over de eerste had hij nog twijfels, maar in mijn ogen was het meer om het tweede te duiden. Maar na het zien van de Hubble telescoop eXtreme Deep Field foto’s is wat mij betreft voor menselijke begrippen echt oneindig, of wij zijn oneindig klein…

hubble-deep-field-caption

Reageren met je Facebook:

MADBELLO
Geschreven door de Web Connector, Watcher, Goeroe, internet expert en margeblogger. Gewoon een Haagse/Italo dyslectische allochtoon die het leuk vind om te internetten. Voor contact kan je me het beste mailen naar:
madbello@gmail.com
MADBELLO on EmailMADBELLO on FacebookMADBELLO on FlickrMADBELLO on GoogleMADBELLO on InstagramMADBELLO on LinkedinMADBELLO on PinterestMADBELLO on TumblrMADBELLO on TwitterMADBELLO on VimeoMADBELLO on WordpressMADBELLO on Youtube

2 gedachten over “Twee Dingen Oneindig”

  1. Ik denk niet dat de ruimte oneidig. Denk dat het het zelfde werkt als rechtsdoor in de woestijn lopen. Je denkt dat je rechtdoor loopt maar je loopt eigenlijk rondjes.

    Optie twee is: misschien is de aarde een soort van rode/witte bloedcel zwevend door een lichaam van een enorm wezen. Wij zijn de parsieten de bloedcel vernietigen. Stel je voor dat we echt in een lichaam zitten van een enorm wezen net zoals er in ons lichaam hele kleine niet met blote oog te zienen levende bacterien zitten. En dan buitem dat wezen nog een enorm omniversum is. Alleen de gedachten al wordt je gewoon gek.

Maak mij blij en geef reactie :D