Aanslag Parijs

Best wel heftig! 9/11 in Europa of eerder in Spanje? ”Parijs wordt vrijdagavond geteisterd door een serie terreuraanslagen. Er is sprake van meerdere schietpartijen, explosies en een gijzeling. Volgens Franse media zijn er al zeker 60 doden gevallen. De situatie is zeer onoverzichtelijk. Het stadsbestuur heeft alle Parijzenaars opgeroepen om binnen te blijven.” Via Volkskrant.nl


CHARLIE HEBDO
CHARLIE HEBDO CARTOONS en WAT VINDT IK VAN DE AANSLAG OP CHARLIE HEBDO

2 gedachten over “Aanslag Parijs”

  1. Dat heb je nou als je al die zooi maar binnenhaalt. Dit soort mensen komen niet naar Europa te vluchten ze brengen hier alleen ellende. Als je ziet wat er aan vluchtelingen binnenkomt, het zijn stuk voor stuk gezonde mannen die zouden moeten vechten in hun eigen land voor hun eigen vrijheid.

    Maar nee ze komen hier heen om ons duur betaalde vrijheid op het spel te zetten. Vrijheid dat o.a. ons grootouders voor gevochten hebben. Deze vrijheid gaat nu gewoon weer helemaal naar de klote.

    Ze hadden allang de grenzen moet sluiten en niets meer binnen moeten laten. De vluchtelingen die er nu zijn een enkeltje eigen land terug geven en Nederland weer terugbrengen naar hoe het 20 jaar terug was. Terug naar het land dat als je een keer op tv aanzette en het ging over een aanslag, moord of weet ik veel wat dat je echt vreemd stond te kijken. Zoals die moord op mijn oud docent en vertrouwenspersoon Dhr van Wieren op het Stevin College. Ik weet nog heel goed dat ik zijn foto op het nieuws zag en dacht “Hey meneer van Wieren, zou hij iets gewonnen hebben?!”. Helaas niet, ja een kogel door zijn kop.

    Ik hoop het niet maar aan de andere kant toch weer wel dat de pleuris nu eens goed uitbreek. Dat de wegkijkers en goedpraters eens niet meer onderuit kunnen dan te zeggen “Ja jullie hadden gelijk we hadden eerder moeten aanpakken”.

Reacties zijn gesloten.