Op Stap Met Collega’s

Elke jaar is dat een vaste prik. Gewoon op stap met de collega’s en dat uit verschillende afdelingen. Het is uit spontaniteit ontstaan met een klein select groepje en elke keer is het reuze gezellig en verbazingwekkend dat we dat niet elke vrijdag doen! En elke jaar levert het leuke foto’s op en dit jaar eindelijk in beeld. Gezellig op kroegentocht door Den Haag.

tumblr_ntlnduNJJE1rp0vkjo1_500

Hier onder 17 foto’s van die geweldige avond. En we zijn zelfs door de een politiewagen aangehouden omdat we bier dronken op straat, dat mag dus ook niet meer in Den haag, maar door coulance mochten wij doorlopen zonder bekeuring als we onze blikjes in de groot leeggooiden, ja echt! Je verzint het niet!!! Dus kijk en huiver!

http://c-o-l-d-b-l-o-o-d.tumblr.com/post/132306107635

2 gedachten over “Op Stap Met Collega’s”

  1. Bij ons is het 2x per jaar “verplichte” kost, 1x met alleen collega’s en 1x met je partner erbij. Nou ik zeg eerlijk ik zit er niet op te wachten. Ik heb niets met mijn collega’s ik kom om te werken en daarmee vind ik het al leuk genoeg geweest.

    Het ergste van alles is dat ze die bedrijfsuitjes op zaterdag houden, dus lekker je eigen vrije dag opgeven om zogenaamd gezellig te gaan doen met mensen waar je al helemaal geen zin in hebt.

    Nee werk en privé houd ik daarom dan ook liever echt gescheiden. Op mijn werk ben ik niet de gene die ik ben als ik thuis ben, en andersom. Op mijn werk speel ik een toneelstuk.

    Maar wel tof dat jij wel hele leuke en gezellige collega’s hebt, en geen zuurpruimen zoals ik hier 😀

    1. Jammer dat je geen echte leuke collega’s hebt, die kunnen je werk een stuk leuker maken. Maar dit uitje is niet verplicht voor de rest, het is echt een onderonsje, al hebben we van mijn werk per jaar zat semi-verplichte uitjes in alle vormen maten…

Reacties zijn gesloten.