Het Gedrocht Dat Scheveningen Heet

Ik voel me echt gezegend dat ik aan zee woon. Maak er bijna wekelijk gebruik van, om wat te gaan drinken en eten, stappen, even uitwaaien, wandelen, joggen, zwemmen, zonnen, fietsen en zelf voor therapeutische doeleindes om weer bij zinnen te komen, vooral in de winter. Zo als jullie kunnen lezen maak ik echt dankbaar gebruik van, maar! Als ik naar het Kurhaus rij en daar tussen al die gebouwen wandel en zelfs het aangezicht vanaf het strand bekijk, valt me steeds meer op hoe lelijk het geheel is, er is wekelijk geen een gebouw wat architectonisch een beetje sjeu heeft, buiten het feit dat het geheel een beetje verpauperd uitziet. Al moet ik zeggen dat de nieuwe aangelegde boulevard door Spaanse architect De Solà-Morales echt prachtig en nog eens zeer functioneel is geworden en beetje bij beetje de gemeente Den Haag de wangedrochten uit het verleden probeert goed te maken.

Dus voor even rest niets anders dan de blik laag bij het strand te houden om al het moois wat uit de zee komt aanspoelen te bewonderen en zien of er iets nuttigs bij zit.

Reageren met je Facebook:

MADBELLO
Geschreven door de Web Connector, Watcher, Goeroe, internet expert en margeblogger. Gewoon een Haagse/Italo dyslectische allochtoon die het leuk vind om te internetten. Voor contact kan je me het beste mailen naar:
madbello@gmail.com
MADBELLO on EmailMADBELLO on FacebookMADBELLO on FlickrMADBELLO on GoogleMADBELLO on InstagramMADBELLO on LinkedinMADBELLO on PinterestMADBELLO on TumblrMADBELLO on TwitterMADBELLO on VimeoMADBELLO on WordpressMADBELLO on Youtube

Maak mij blij en geef reactie :D