Kutbier

Zelf gebrouwen Bossche Kutbier. Met een frisse pruim bevrucht met korianderzaad, hoe verzin je het! Het bier is een ode aan de Bossche Kut, dat is een echte Bossche volksvrouw uit een dito buurt en waarschijnlijk aan die hele dorp. Lulbier komt er niet, dus: PROOST KUT! ๐Ÿ˜€

Via: metronieuws.nl

Reageren met je Facebook:

MADBELLO
Geschreven door de Web Connector, Watcher, Goeroe, internet expert en margeblogger. Gewoon een Haagse/Italo dyslectische allochtoon die het leuk vind om te internetten. Voor contact kan je me het beste mailen naar:
madbello@gmail.com
MADBELLO on EmailMADBELLO on FacebookMADBELLO on FlickrMADBELLO on GoogleMADBELLO on InstagramMADBELLO on LinkedinMADBELLO on PinterestMADBELLO on TumblrMADBELLO on TwitterMADBELLO on VimeoMADBELLO on WordpressMADBELLO on Youtube

2 gedachten over “Kutbier”

  1. Kut bier, ik krijg toch hele vreemde smerige gedachtes bij dat woord. Voor bier is gist nodig ofwel schimmel, schimmel en kut vind ik dan een onaantrekkelijke combinatie.

Maak mij blij en geef reactie :D