Megastorm

 

Waarschuwing ! Tussen 24 en 28 november wordt Nederland getroffen door een superstorm, met wind snelheden van wel 200 kilometer per uur en Piet Paulusma Belooft ons dit komend weekend een voorproefje, waar je genoegen moet nemen met wind snelheden van 145 tot 175 kilometer per uur en deze beweringen hebben een zekerheid van 75 % Dus pas je plannen aan en hou daar rekening mee, al vind ik het zelf allemaal een beetje bizar en net zo iets als een horoscoop lezen, maar wie ben ik ? Lees het verder op Elsevier.nl en waar is Diana Woei gebleven ? Na Oei Oei Oei, krijgen wij nu Woei Woei Woei.

Update : Onnodige paniek door voorspelling superstorm nu.nl

13 gedachten over “Megastorm”

 1. Laatste nieuws van het KNMI … het is waarschijnlijk loosalarm whahahaha laat ik dat al gedacht hebben. En lees ik hier Piet Pppaulusma de … ik schrijf het maar even niet voordat ik een boete krijg hihihi

 2. Ik ga mjin ramen vast dichttimmeren en een grote voorraad aanleggen!

  Geintje…

  Geloof er niks van. Een storm, natuurlijk, het is november!
  Maar een superstorm? Moet het nog maar zien.
  Levert wel leuke kiekjes op 😉

 3. Nou als de foto gaat kloppen die ORKAAN over en door het binnehof, ga ik filmen !!!! Mike waar gaan we ons dan vastketenen (aan de waterfontein ???)

 4. Ik mag dan wel stoepranden in m'n zak steken, want ik weeg maar 67 kilo.. Paul Pietersma heeft het ook maar van een zeer gerenomeerde, Engelse weerman. Deze man heeft ook ruim van te voren de overstromingen in Engeland voorspeld. Aankomend weekend schijnen we een voorproefje te krijgen met windsnelheden van rond de 120/140 km per uur. Ik zal zorgen dat ik dan veilig in de kroeg zit.

 5. Hahaha, ik heb er net ook een log over gemaakt, het houdt loggers wel bezig.

  Maar echt bang ben ik er niet voor, als Piet Paulusma erin gelooft kun je wat mij betreft voor 80% zeker zijn dat het niet uitkomt.

Reacties zijn gesloten.