Handen Wassen voor het Plassen

yaycam 1033Dat is weer zo’n dingetje van me. Dat je handen moet wassen na het plassen lijkt in mijn optiek minder logisch maar wel wenselijk, zo als ze dat op dokteronline.com uitleggen. Ik weet niet hoe andere mannen plassen en wat ze met hun plasser doen tijdens het plassen, maar als ik in de ochtend gedoucht heb en een schone onderbroek heb aangetrokken, lijk me dat de boel daar onder in de loop van de dag redelijk schoon blijft en beschermt van invloeden van buitenaf, in tegenstelling tot mijn handen.

Ik bedoel dat je voor je gaat plassen meestal van van alles heb gedaan met je handen. Vooral als je in openbare gelegenheden vertoeft en je van alles heb aangeraak die door duizenden mensen ook is gecontamineerd met wie weet wat! Je wilt er niet eens aan denken, en dan! Zou je zo maar met je vieze tengels aan je heilige voortplantingsorgaan en tevens genotsknots komen en zo juist bacteriën van buitenaf de kans geven om daar in je onderbroek verder te broeden.

Nee bedank! Ik was mijn handen voor het plassen, dat lijkt me voor je eigen lichamelijke hygiëne veel beter dan alleen je handen na het plassen te wassen. Een laat staan als je de kraan na het wassen van je handen dichtdraait en de deurknop van de toilet aanraakt je handen waarschijnlijk weer besmet zijn met andermans flora en fauna.

Dus mijn motto is: handen wassen voor het plassen!

2 gedachten over “Handen Wassen voor het Plassen”

  1. Daarom ga ik zittend plassen, gewoon omdat ik te lui ben om een minuut lang te staan kijken naar een straal pis. Ga liever zitten met m’n telefoontje beetje appen en zo 😀 .

    1. Lekker zitten en een beetje appen met mijn mobiel doe ik ook in mijn eigen thuis, echt! Maar in openbare gelegenheden waas meer dan duizenden verschillende mensen gebruik maken van die plek is niet altijd relax en raak zo min mogelijk die omgeving aan 😛 😉

Reacties zijn gesloten.