Drugs is Kunst en Gezond

Zeus xtc pills smiley tumb 1De meest onverwachte gezondheidsvoordelen van partydrugs. Jullie weten dat alles wat hier op madbello.nl staat als een dikke korrel zeezout genomen moet worden, maar je verwachte het niet! Aan drugs zitten ook gezondheidsvoordelen dus! Vast iets dat overheden het liefst willen verzwijgen, al is het met cannabis nu wel onderhand wel bekend, maar van XTC, of wel MDMA en die andere voordelen van verschillende drugs klinken voor mij echt nieuw in de oren. Maar lees het maar in de motherboard.vice.com, een betrouwbare site die ook nog eens betrouwbare bronnen vermeld.

Drugs kunnen gevaarlijk zijn en alles met maten natuurlijk.
Maar MDMA die in XTC zit is goed voor het bestrijden van verschillende soorten kanker. Bron: hoofdonderzoeker John Gordon – universiteit van Birmingham aan de BBC.
Paddo’s in periodieke microdosering zijn goed voor geestelijke gezondheid. Tegen angsten en onzekerheden zegt Johns Hopkins van de School of Medicine.
Cocaïne is goed voor het stelpen van bloedende wonden. En tevens pijnstillend of zelfs verdovend.
LSD kan je van andere verslavingen afhelpen. En goed tegen migraine en clusterhoofdpijn.
Ketamine is helemaal een wondermiddel. Volgens de onderzoekers van de universiteit van Yale is ketamine heel goed tegen depressie, aangezien je na een dossies, binnen een paar uur je al verlost kan zijn van je depressie. Plus dat het ook goed werkt tegen acute en chronische pijn.

Dus niet alles wat lekker is slecht. Maar wat slecht is, kan ook gezond zijn!!! Plus dat het ook heel mooi kan zijn en door verschillende kunstenaars in beeld gebracht. Is de ode van Zeus aan de XTC pil de meeste hillarische en humoristische vorm er van, wat ik persoonlijk best mooi en kleurrijk vind en best aan mijn muur zou willen hebben. Ze zijn 23×23 en kosten maar 150 Engelse ponden.
Via: dangerousminds.net

Zeus xtc pills 2 1033

Alle screenshot van pillen zijn van: prescriptionart.com en ook daar op de site tevens te koop.

Zeus xtc pills 475

Zeus xtc pills 3 474

Zeus xtc pills smiley tumb 1

Zeus xtc pills 1033

3 gedachten over “Drugs is Kunst en Gezond”

  1. Ik zie Mitsubishi, die krengen heb ik wat weggevreten tussen 1997 en 2001. Leuke tijd gehad toen, helaas heeft het meer nadelige effecten opgeleverd op langere termijn. Serotine niveau is bij mij niet goed en altijd laag waardoor ik snel down of paniekerig ben. Als ik dat toen had geweten had ik het nooit gedaan en was ik nu een ander persoon geweest. Maar ja je bent jong en doet lomp en later zit je op de blaren

    1. In 1997, dan was je best jong toen, denk ik. Het lijkt me inderdaad dat drugs niets voor kinderen is en veel schade toebrengt aan het groeiend lichaam en geest. Het beste denk ik dat je pas er mee zou experimenteren na je 30ste, maar dan heb je vast niet het hele artikel op: motherboard.vice.com gelezen! 😀 Dan lijkt me ketamine nu ideaal, of paddo’s in periodieke microdosering… Lees maar 😉

      1. Nou ik neem helemaal niet meer :P. In 1997 was ik 16 dus ja was wel jong, al dacht ik toen dat ik god was en niet kapot kon. Weekenden begonnen op vrijdagavond en stopte pas op zondagavond. De werkweken waren om bij te komen. Had veel “vrienden”, weet nog goed zomers naar strandtent Peukie op Scheveningen daar in zuipen en slikken en daarna los in het TMF café daar ergens waar de Pathé nu zit, het zat boven de Mc. Feesten tot de zon op kwam want dat zag je prachtig daar in die tent met hele glazen pui. Dan rond een uur of 6 ging die dicht. Dan waren er altijd 2 opties. Het strand op daar slapen en gewoon de rest van de dag bakken in het zonnetje, meestal hadden we ons strandspullen al verstop in de parkeergarage. Of teruglopen naar Moerwijk toe.

        Ja gekke tijden zijn waren het. Kijk soms wel een op FB naar die oude vrienden. De meeste zijn allemaal vercracked en kansloos. Denk dat ik een van de weinige ben die het zo vanaf heeft gebracht.

Reacties zijn gesloten.