ADO – PSV Martin Hansen

Je verzint het niet!… ‘’95e minuut. 2-1 achter. Keeper mee naar voren. En dan dit. Legendarisch. Martin Hansen is de naam.”

Reageren met je Facebook:

MADBELLO
Geschreven door de Web Connector, Watcher, Goeroe, internet expert en margeblogger. Gewoon een Haagse/Italo dyslectische allochtoon die het leuk vind om te internetten. Voor contact kan je me het beste mailen naar:
madbello@gmail.com
MADBELLO on EmailMADBELLO on FacebookMADBELLO on FlickrMADBELLO on GoogleMADBELLO on InstagramMADBELLO on LinkedinMADBELLO on PinterestMADBELLO on TumblrMADBELLO on TwitterMADBELLO on VimeoMADBELLO on WordpressMADBELLO on Youtube

4 gedachten over “ADO – PSV Martin Hansen”

  1. Prachtig doelpunt en de keeper kan beter meteen stoppen want een groter hoogte punt gaat er niet meer komen voor deze man. Mis het af en toe wel hoor in het stadion zitten maar ja om nou in totaal een 200 km te rijden voor een wedstrijdje is toch net even iets te duur

      1. Het was een vrije trap en Ado stond 1-2 achter en was al de 94ste minuut en was nog 1 minuut te gaan. Wat doe je dan je staat al achter dus meer verliezen kan je niet dus nog e.v.t nog een tegendoelpunt maakt niets uit. Dus stuur je de keeper mee naar voren om met die extra speler iets proberen te forceren, en dit keer met goed resultaat. En zo pak je toch toch 1 puntje mee i.p.v. 3 verliespunten.

Maak mij blij en geef reactie :D