Jeroen de Kreek veroordeeld

In het hoger beroep van twee weken geleden is Jeroen de Kreek veroordeeld tot 6 maanden gevangenis straf. Waarvan 4 voorwaardelijk, vanwege het bedreigen van Belkenende via een column op verkiezing.nl Tuig dat mishandeld, beroofd, oplicht, verkracht, terroriseert, moord en weet ik het wat voor heftige misdrijven krijgen tegenwoordig een taakstraf.

Maar als je toevallig echt iets te melden hebt, je uit wanhoop hard uitlaat om gehoord te worden, dan ga je mooi de bak in. Lees verder op het: ZapLog

2 gedachten over “Jeroen de Kreek veroordeeld”

  1. Ik vind het wel goed, dat mensen, die haat zaaien, aangepakt worden. Ik zou ook graag zien, dat de waarheid over de oorlog in Irak eens werd verteld. Het is te gek voor woorden, dat door het volk gekozen mensen, zoals Balkenende, niet open en eerlijk zijn. Wat is het nou voor rare praat om een oorlog "politiek" te steunen. De slachtoffers vragen er niet om. "Sorry mevrouw, uw man is weliswaar doodgeschoten, maar wij hebben er niks mee te maken. Wij steunden dat alleen maar politiek." Zie je het voor je?

Reacties zijn gesloten.