Zet de gaskraan maar alvast open: NS & Overheid eist inchecken

WTF !!! NS(b) eist inchecken voor monitoren reizigersgedrag: security.nl
Krijg de tyfus en de pleuris cholera. Die kanker mongolen van de overheid, sterven in hun graf kunnen ze. Achterlijke debielen, wat denken ze wel !
Ik heb wel wat beters te doen dan na te denken dat ik moet uit checken. Waar betaal ik Godverdomme voor een heel jaar abonnement ??? Die tering, tyfus, pleuris honden snap het echt niet he !

Dit gaat echt mis. Dit roep in mijn zo veel woeden op. Dit pik ik niet, FUCK OFF, ik betaal, dus val mijn niet lastig. OPKANKEREN !!!!

Overheid belooft privacy bij kilometerheffing. HA HA HA laat me niet lachen. …. Maar deze rijhistorie kan wel bewijs worden in een strafzaak. computertotaal.nl

Oh ja ! De slimme energie meters zitten er ook aan te komen. Dan weten ze precies wanneer je thuis bent, TV en PC aanzet en wanneer je naar bed gaat en weer opstaat. Slimme Energie Meters
UPDATE : security.nl – Experts: Slimme meters bedreigen privacy

Ik kom woorden te kort. Sorry en excuses. BEN IK DUIDELIJK !!!

4 gedachten over “Zet de gaskraan maar alvast open: NS & Overheid eist inchecken”

 1. @Madbello

  Wilde niet meteen met http://www.mijn-partij.nl komen anders verdenk je me misschien van propaganda. Steun normaal ook nooit politieke partijen. Hou niet van politiek. Niemand heeft ooit meegemaakt dat een partij beloften nakomt. Dat is standaard. Punt is natuurlijk dat omdat al die partijen bijelkaar er vandaag de dag een takke bak van maken, het best politiek bedreven worden kan om daar wat aan te doen. Als jij serieus wat gedaan wil hebben aan dat privacy terrorisme van de hedendaagse homo politicus en voorkomen wil dat 'big brother' werkelijkheid wordt, waar volgens mij alle reden toe is, dan kom je met gezonde tegenzin bij Mijn Partij om de nodige reparatie werkzaamheden uit te voeren. Het is lauwe stront in de politiek Madbello. Zo zout is het in geen vierenzestig jaar geweest. Daar is best wat aan te doen, bijvoorbeeld met http://www.mijn-partij.nl. Die partij is als alle andere partijen, behalve dat het zonder ideologie is en de beste plannen heeft. Mijn Partij doet niet te veel beloften. Het belooft Balkenende cum suis te vervolgen zoals het hoort bij genocide plegende politici, het belooft open(enr) democratie, makkelijker participeren in de maatschappij, het belooft zich asap overbodig te maken en het belooft de stinkende best te doen om wereldvrede gerealiseerd te hebben op of omstreeks 21 december 2012 met bijpassende staatsrechtelijke globaal ratificerende rituelen en al het andere wat daar internationaal rechtelijk bijpast. Het model voor die constitutie noemen we dan de NWO, maar is gewoon

  worldpeace.nu. Peace of cacke, behalve als niemand mee doet. Dan wordt dit spel niet gespeeld en stevent iedereen af op de nachtmerrie die verder nog te wachten staat. Die privacy shit in het binnenland en dat terrorisme gedoe in het buitenland, maakt Balkenende en de zijnen natuurlijk heel verdacht. Zie liever niet dat die kliek nog lang politiek bedrijft.

 2. @ Redstar : Dat zit er dik in, met al die technieken van tegenwoordig zo als mijn Google Phone Android heb ik sowieso mijn privacy weggegeven en afwachten hoe ze daar mee omgaan, kijk daaraan heb ik een hoop plezier.

  Maar zo als ik heb een jaar abo voor ombeperkt reizen in de Haagse regio en daar verwacht ik gemak er van en geen zin om twee keer mijn pas in mijn rugtas te gaan zoeken (zakkenrollers en zo) buiten het feit dat ik meestal wel zwaar aan het twitteren ben en niet aan denk om al die handelingen te gaan verrichten om nogmaals in de rij te gaan staan om uit te checken, echt te belachelijk voor woorden.

  Zou een elektromagneet in je rugtas genoeg zijn om een chip apparaat te slopen ?

  @ Jeroen de Kreek : Laat me raden. … http://www.mijn-partij.nl ?

  In principe steun ik geen enkele politieke partij, tot nog toe nog niet mee gemaakt dat ooit een partij zijn beloftes is nagekomen na te zijn gekozen šŸ˜‰

 3. We gaan het niet voorkomen. We komen in een overgecontroleerde wereld terecht. Nederland voorop.

  HEt gros van de mensen heeft op die hondenlullen gestemd, dus ja.. Zei willen dit denk ik dan
  .-= Kijk ook eens op Redstar´s laatste blog item : ..De eeuwige clown, =-.

Maak mij blij en geef reactie :D