Geborgen en toch mysterieus

Mist! Ja, daar ben ik gek op en het liefst zoek ik precies het moment, in een waterrijk gebied op wanneer net de zon opkomt en de warme zonnestralen de dampige miststralen wegdrijven. Ik vind Instagram een leuke app waar je snel foto’s net iets aparter kan maken en soms, heel soms is de bewerking echt gaaf, behalve als je het in het groot ziet. Omdat in het format van je mobiel en in die afmetingen van gemiddeld 4 inch. is wel elke foto wel te pruimen.

Laatst dacht ik om een serie foto’s die ik met mijn goede camera geschoten had op mijn mobiel in te laden. Om die dan weer met Instagram te bewerken en die foto’s een extra dimensie te geven, althans een poging daar toe. Omdat als je die dan achteraf via je PC openmaakt zie je echt wel dat die filters echt killing voor je foto zijn, en veel te grof zijn voor een groot beeldscherm, maar toch! Wie kijk er nog tegenwoordig foto’s op zijn PC????

In ieder geval 10 foto’s uit de oude doos in een nieuw bescheiden jasje.

Reageren met je Facebook:

MADBELLO
Geschreven door de Web Connector, Watcher, Goeroe, internet expert en margeblogger. Gewoon een Haagse/Italo dyslectische allochtoon die het leuk vind om te internetten. Voor contact kan je me het beste mailen naar:
madbello@gmail.com
MADBELLO on EmailMADBELLO on FacebookMADBELLO on FlickrMADBELLO on GoogleMADBELLO on InstagramMADBELLO on LinkedinMADBELLO on PinterestMADBELLO on TumblrMADBELLO on TwitterMADBELLO on VimeoMADBELLO on WordpressMADBELLO on Youtube

2 gedachten over “Geborgen en toch mysterieus”

Maak mij blij en geef reactie :D