Zonsondergang

Als een grijze dikke mistige ochtend begonnen. In mijn werk gedoken en toen ik het pand uit kwam werd ik om de hoek van de Molstraat verwelkomd door een lage stralende en verblindende avondzon.

Mijn gedachte diep in mij zei dat ik niet zo als gewoonlijk naar die stinkende sportschool van me moest gaan, maar naar Scheveningen fietsen om de zon te vangen, en zo gedacht zo gedaan.

Zeker geen spijt van gehad, de lucht was bijna adembenemend mooi en doodstil op de boulevard. Was net op tijd om de snellende ondergaande zon te vangen en voor ik het wist was het donker en koud op het strand, maar wel lekker. Als bonus nog wat extra foto’s op andere dagen geschoten. Hier op: Instagram nog meer kiekjes.

Reageren met je Facebook:

MADBELLO
Geschreven door de Web Connector, Watcher, Goeroe, internet expert en margeblogger. Gewoon een Haagse/Italo dyslectische allochtoon die het leuk vind om te internetten. Voor contact kan je me het beste mailen naar:
madbello@gmail.com
MADBELLO on EmailMADBELLO on FacebookMADBELLO on FlickrMADBELLO on GoogleMADBELLO on InstagramMADBELLO on LinkedinMADBELLO on PinterestMADBELLO on TumblrMADBELLO on TwitterMADBELLO on VimeoMADBELLO on WordpressMADBELLO on Youtube

Maak mij blij en geef reactie :D