POWNED (Geenstijl) bij De Wereld Draait Door

In de serie uitzending gemist. Het eerste blog van Nederland die tot de publieke omroep schopt en of ze echt gaan schoppen zullen we nog moeten wachten, maar ze hebben de concurrenten niet mee.
Matthijs van Nieuwkerk die gewoonlijk een leuk gesprek probeert te voeren, zat deze keer echt te stoken en te vissen in een lege vijver. Dominique Weesie hield het zakelijk en Rutger Castricum leek net of i tot aan het ontploffen was en hield zich in.
Maar het leukste wat ik daar over heb gelezen vandaag komt van Peter Breedveld in een alles omvattende, leuk, herkenbare column op Frontaal Naakt : Ditjes en datjes

2 gedachten over “POWNED (Geenstijl) bij De Wereld Draait Door”

  1. Het valt me de laatste tijd enorm op dat de gehele linkse media onder leiding van de übersalonsocialisten, de VARA, bezig zijn met een gericht offensief naar rechtse media zoals GS. Ga zo door, beste Stalinisten, je maakt de rechtse beweging er alleen maar sterker mee. Want als je zoveel gaat piepen, moet er wel iets van een angstmotief in je systeem zitten? GS heeft een verloren generatie die al jaren gefrustreerd en onmachtig thuis zaten weer een smoel gegeven. Wel een cynische en treiterige smoel maar dat kan ook niet anders na zoveel jaren regentenpolitiek en die zogenaamde hypocriete politieke correctheid?

Reacties zijn gesloten.