De utopie in woording

Deze aflevering van Tegenlicht was zeer relativerend. De noodzaak van een utopie en een terugblik in het verleden om te zien hoe goed het we hebben en hoe vanzelfsprekend we het allemaal vinden. Eigenlijk hebben we niets te klagen en we leven nu al in overvloed en in het gedroomde paradijs van onze voorouders. Deze uitzendig van 50 minuten is zeer de moeite waard om naar te kijken en deze jonge historicus (Universiteit van Utrecht en Los Angeles) en columnist Rutger Bregman (Volkskrant, De Correspondent, The Washington Post) legt het heel rustig en begrijpend uit.

Reageren met je Facebook:

MADBELLO
Geschreven door de Web Connector, Watcher, Goeroe, internet expert en margeblogger. Gewoon een Haagse/Italo dyslectische allochtoon die het leuk vind om te internetten. Voor contact kan je me het beste mailen naar:
madbello@gmail.com
MADBELLO on EmailMADBELLO on FacebookMADBELLO on FlickrMADBELLO on GoogleMADBELLO on InstagramMADBELLO on LinkedinMADBELLO on PinterestMADBELLO on TumblrMADBELLO on TwitterMADBELLO on VimeoMADBELLO on WordpressMADBELLO on Youtube

Een gedachte over “De utopie in woording”

Maak mij blij en geef reactie :D