Plus een voor Google

Ik heb de laatste jaren echt een hekel gekregen aan alle grote sport evenementen. Niet allen omdat ze mijn Radio1 kapen en in het weekend bijna verplicht word om naar sport te luisteren en dat verder doorzet op TV met nog meer oeverloos gelul, maar dan met beeld er bij. Ik snap echt niet dat ze daar niet gewoon aparte radio en TV zender voor inrichten en alle sport daar verbannen. Heb echt respect voor de prestaties en hun inzet van sporters, maar heb ze zelden of nooit iets echt interessant horen zeggen behalve vanzelfsprekendheden. Een laat staan dat al die kampioenschappen en verschillende toernooien waar voetballer gedwongen worden zich een blessuren te voetballen, onmogelijke en bijna bovenmenselijke wielerronde, corrupte organisaties van ouwe mannen die de sport uitmelken. Sport doe je zelf, voor de rest is het voor mij een vies woord geworden die voor ieders karretje word gespannen.

Het beoefenen van sport is een mensenrecht. Ieder individu moet de mogelijkheid hebben om sport te beoefenen, zonder discriminatie van welke aard dan ook en in de geest van de Olympische gedachte. Dit vereist wederzijds begrip in de geest van vriendschap, solidariteit en fair play.
Vertaald door Google op basis van het Olympisch Handvest

2014-winter-olympics-5710368030588928-hp

Reageren met je Facebook:

MADBELLO
Geschreven door de Web Connector, Watcher, Goeroe, internet expert en margeblogger. Gewoon een Haagse/Italo dyslectische allochtoon die het leuk vind om te internetten. Voor contact kan je me het beste mailen naar:
madbello@gmail.com
MADBELLO on EmailMADBELLO on FacebookMADBELLO on FlickrMADBELLO on GoogleMADBELLO on InstagramMADBELLO on LinkedinMADBELLO on PinterestMADBELLO on TumblrMADBELLO on TwitterMADBELLO on VimeoMADBELLO on WordpressMADBELLO on Youtube

2 gedachten over “Plus een voor Google”

  1. Om heel eerlijk te zijn word ik een beetje kotsmisselijk van dat pro-homo gedoe. Er kan geen evenement voorbij gaan zonder dat het COC er al weer boven op zit om het homoleven te promoten. En waag het niet als organisatie hier niet aan mee te doen want dan wordt je meteen afgeschreven als homohater.

    Dat er mensen zijn die op het zelfde geslacht vallen helemaal goed, als je gelukkig bent helemaal top ik wens je al het geluk van de wereld toe. Maar dwing mij niet om dit goed te keuren of normaal te vinden want dat vind ik niet. Een paar homovrienden uit onze vrienden groep weten ook dat ik er zo over denk en vinden dit prima. Ik mag ze graag en zou ze voor geen goud willen missen. Maar dat opdringerige “kijk-mij-eens-eens-blije-homo-zijn-gedoe” moet je echt niet bij mij aankomen.

    Ik loop ook niet te koop met mijn hetero-gedoe. Hou het lekker in je eigen omgeving waar niemand het hoeft te zien, dat doe ik ook.

Maak mij blij en geef reactie :D