Ordinaire Diefstal Door Europarlementariërs

Tom Staal trekt rioolput EU in Brussel open. Oud nieuws in een nieuw jasje maar steeds schokkend om te zien dat er nog steeds niets aan gedaan is en het verkwisten van ons belastinggeld nog steeds ongecheneerd doorgaat of het de normaalste zaak van de wereld is. Europarlementariërs verdienen 9 x meer dan gemiddelde burger, lees en huiver.

Buiten dat ze 5 maal per week ruim 300 euro zo maar afkunnen tikken zonder werkelijk die vergadering ook maar bij te wonen. Voor die vergoeding, verdient een gemiddelde Europarlementariër 17.727 per maand, plus  8.916 per maand extra onkostenvergoeding zonder overleg van bewijs en verder heeft een eenmalig en voor vijf jaar gekozen Europarlementslid vanaf zijn 63-ste recht op een nettopensioen van 1.250 euro maandelijks. En nu jij!
Europarlementsleden worden handtastelijk bij vragen over het onterecht opstrijken van dagvergoeding

2 gedachten over “Ordinaire Diefstal Door Europarlementariërs”

  1. Nou als je dit 4x in de week doet dan heb je snel 5000 euro verdient buiten je normale ( lees 4x modaal ) salaris wat nou crisis life is fantastic 😀
    En het klootjes volk maar inleveren EEN FUCKING SCHANDE ***

    1. Rob, boven die 5000 euro verdient een gemiddelde Europarlementariër € 17.727,- Per maand, plus € 8.916,- Per maand extra onkostenvergoeding zonder overleg bewijs en verder heeft een éénmalig en voor vijf jaar gekozen Europarlementslid vanaf zijn 63-ste recht op een nettopensioen van 1.250 euro maandelijks. En nu jij!

Reacties zijn gesloten.