Man of Steel (review + trailer)

Of wel de nieuwste Superman film die vanaf het begin het fijntjes weer allemaal uitlegt hoe het met deze alien zit. De film is in het IMAX en in 3D overweldigend, een waar spektakel, vooral het geluid, muziek en het knallen, de hele film ziet er gelikt uit en mooie beelden. Allen ben ik geen fan van DC in tegenstelling van Marvel. DC is zwaar melodramatisch altijd en zonder een sprankje humor terwijl de meest onmogelijke dingen gebeuren, totaal geen zelfspot zo als bij Ironman in overvloed is. Zo op het eind van de film moet ik mij zelf zelfs inhouden voor de slappelach, hoe Superman met generaal Zod vocht en zowat de hele stad in puin werd geslagen, er kwam geen einde aan hoe ze elkaar van de ene naar de andere kant van de stad sloegen, na een paar keer heb je het wel gezien.
**********

Reageren met je Facebook:

MADBELLO
Geschreven door de Web Connector, Watcher, Goeroe, internet expert en margeblogger. Gewoon een Haagse/Italo dyslectische allochtoon die het leuk vind om te internetten. Voor contact kan je me het beste mailen naar:
madbello@gmail.com
MADBELLO on EmailMADBELLO on FacebookMADBELLO on FlickrMADBELLO on GoogleMADBELLO on InstagramMADBELLO on LinkedinMADBELLO on PinterestMADBELLO on TumblrMADBELLO on TwitterMADBELLO on VimeoMADBELLO on WordpressMADBELLO on Youtube

Maak mij blij en geef reactie :D