Spijt (review + trailer)

Geen onaardige film en heb me niet verveeld. Het was uit mijn jeugd erg herkenbaar beeld hoe kinderen met elkaar omgaan op Nederlandse scholen. Mijn zoon vond het een goede film, vooral Nienke (Fabiënne Bergmans) en kan niet anders zeggen dat deze film meer een educatief karakter heeft en voer voor scholen is in plaats dat het een echte echte film is, dat gevoel had ik.
**********

5 gedachten over “Spijt (review + trailer)”

  1. Gister de film wezen kijken, en die film greep me echt naar me keel. Ben zelf vanaf de basisschool t/m 4de middelbare school gepest. En toen ik dat ventje zo zag dacht ik godverdomme doe dan wat terug debiel. Ik ging wel op de vuist, omdat na de eerste vechtpartij het gevoel van een klap en een schop helemaal niet zo pijnlijk was. Pak de gene met de grootste bek en sla ze ogen dicht de rest druipt dan vanzelf af. Hij werd gepest dat hij te dik was ik was te mager (al zou je dat nu niet meer zeggen met 95 kg).

    1. En dan zelfmoord plegen omdat je gepest wordt vind ik helemaal zo iets triest. Ik heb ook rondgelopen van voor mij hoeft het niet meer (en ik heb wel meer meegemaakt dan alleen gepest worden). Maar fuck it je gaat mij niet krijgen waar jullie mij willen. Nu kijk ik vol trots terug op die tijd. Ben er groot mee geworden en kan heel veel aan. Laat mij door niemand wat vertellen en trek mijn eigen pad. Bang voor mensen ben ik ook niet hoe groter de ze zijn en hoe harder ze schreeuwen hoe mooier ik het vind, kom maar op ik ruk je kop eraf. En win ik het niet bijt ik een stuk uit je flikker of draai je oor er af.

  2. Ik ga a.s. donderdag naar deze film, ben benieuwd. Mocht de film niet veel wezen hebben we ieder geval een leuk avondje uit gehad

Reacties zijn gesloten.