Shishapen erg populair bij kinderen

WTF is een shishapen!? Een shisha pen is een elektrische sigaret in hippe en koele felgekleurde kleuren in diverse fruitsmaken die de jeugd zeer aanspreek en ook wel genoemd de oefensigaret voor kinderen en dan ook zeer populair op basisscholen en vooral onder Amsterdamse kinderen. Gewoon legaal en niet verboden het te verkopen aan kinderen omdat er geen tabak, teer of nicotine in zit, maar wel onder meer propyleenglycol, triacetine (een voedingsadditief), water en alcohol als oplosmiddelen en maltol (smaakversterker). En kijk in de video hier onder wat het doet met kinderen:

Via de JOOP.nl en het Parool.nl

6 gedachten over “Shishapen erg populair bij kinderen”

  1. Ik had er 2 gewonnen laatst. Dus die dingen lagen in de bus en dacht ach het is gratis laten we eens proberen. Het was er een met cola smaak en een met bosbessen. Na een paar hijsen was de cola smaak ver te zoeken, zelfs de goedkoopste bagger cola was beter dan dit. Nog een paar hijsen verder kreeg ik ineens onwijze hartkloppingen niet normaal, het zweet gutste van me kop af, na 10 minuten was alles weer rustig.

    De volgende dag dacht ik nu die bosbessen, ook hier het zelfde verhaal het smaakte naar van alles behalve bosbessen. En ja hoor weer hartkloppingen en zweten. Gelukkig heb ik een hartslagmeter en met hart ging tussen de 140 tot 160bpm op de top. Ik had echt het gevoel dat ik ieder moment ten aarde kon storten.

    Ik heb die dingen meteen dubbel geknakt en de bak in gesmeten. Die dingen komen niet meer bij mij in huis wat een bagger troep is dat zeg.

Reacties zijn gesloten.