Scary Movie 5 (review + trailer)

Ben wel wat gewend en dacht dat hele slechte films niet meer gemaakt werden. A Haunted House, The Hangover en 21 and Over zijn in vergelijking met Scary Movie 5 meesterwerken en best wel te behappen, echt! De film begint best humoristisch met wat gerechtelijke inside grappen van Charlie Sheen en Lindsay Lohan in een te belachelijke setting. Was het zo gebleven, of je gaat over de top of doe het niet, de rest van de film was eigenlijk te flauw om te lachen, zeer slecht en gemaakt geacteerd. Ik denk dat deze film zelfs te slecht is als je knetter stoned ben en niet verder dan het niveau van plas en poep humor overstijgt, wat misschien net leuk is voor pubers. Ik zeg: NIET DOEN!
**********

Reageren met je Facebook:

MADBELLO
Geschreven door de Web Connector, Watcher, Goeroe, internet expert en margeblogger. Gewoon een Haagse/Italo dyslectische allochtoon die het leuk vind om te internetten. Voor contact kan je me het beste mailen naar:
madbello@gmail.com
MADBELLO on EmailMADBELLO on FacebookMADBELLO on FlickrMADBELLO on GoogleMADBELLO on InstagramMADBELLO on LinkedinMADBELLO on PinterestMADBELLO on TumblrMADBELLO on TwitterMADBELLO on VimeoMADBELLO on WordpressMADBELLO on Youtube

Een gedachte over “Scary Movie 5 (review + trailer)”

Maak mij blij en geef reactie :D