#buma Alarmschijf !!! : BUMA & de 40 Rovers

Je kan het oprecht de BUMA maand gaan noemen als het zo doorgaat en de enige die zijn hoofd een beetje koel houd is Henk Blanken met Het lullige gelijk van Buma/Stemra + Deel 2. En laat staan als Bert Brussen met Benk Hlanken gaat bellen. De manager van Kyteman Niels Aalberts geeft ook zijn reactie op Henk Blanken, maar voor de leesbaarheid op bbrussen.nl te lezen.
En zo als jullie kunnen zien zijn ook nieuwe en oude media bloggers niet met elkaar eens.

buma alarmschrijf

plaatje gemaakt door GsKlukkluk (klik op het plaatje)

Voor die gene die het gemist hebben hier onder de YouTube [EMBED] reportage van GeenStijl op de persconferentie van BUMA/STEMRA. Lees ook hoe duur de buma stoelen zijn en vergeet ook niet te kijken op al de embed content van buma leden op Hyves.


Reageren met je Facebook:

MADBELLO
Geschreven door de Web Connector, Watcher, Goeroe, internet expert en margeblogger. Gewoon een Haagse/Italo dyslectische allochtoon die het leuk vind om te internetten. Voor contact kan je me het beste mailen naar:
madbello@gmail.com
MADBELLO on EmailMADBELLO on FacebookMADBELLO on FlickrMADBELLO on GoogleMADBELLO on InstagramMADBELLO on LinkedinMADBELLO on PinterestMADBELLO on TumblrMADBELLO on TwitterMADBELLO on VimeoMADBELLO on WordpressMADBELLO on Youtube

2 gedachten over “#buma Alarmschijf !!! : BUMA & de 40 Rovers”

Maak mij blij en geef reactie :D