Achtjarige Ahmed vecht mee in Syrië

Dit zou het grootse voorbeeld moeten zijn voor alle kinderen. Ahmed is zijn moeder, zijn vader, broertjes en zusjes verloren in de Syrische burgeroorlog en toch heeft hij het naar zijn zin, als je het zo ziet. En als je het mij vraagt, word het nog een hele kluif voor het gezin die hem gaat adopteren, zelfstandig is hij zeker en nu al een aardig kostenpost met zijn nicotine verslaving. Kijk en huiver en doneer gul vanavond.

Reageren met je Facebook:

MADBELLO
Geschreven door de Web Connector, Watcher, Goeroe, internet expert en margeblogger. Gewoon een Haagse/Italo dyslectische allochtoon die het leuk vind om te internetten. Voor contact kan je me het beste mailen naar:
madbello@gmail.com
MADBELLO on EmailMADBELLO on FacebookMADBELLO on FlickrMADBELLO on GoogleMADBELLO on InstagramMADBELLO on LinkedinMADBELLO on PinterestMADBELLO on TumblrMADBELLO on TwitterMADBELLO on VimeoMADBELLO on WordpressMADBELLO on Youtube

2 gedachten over “Achtjarige Ahmed vecht mee in Syrië”

  1. Zolang er in dit land geen geld is voor een kankerziekenhuis voor kinderen, ouderen in hun eigen stront liggen weg te rotten in een te huis en mensen naar een voedselbank moeten zou er geen stuiver naar het buitenland moeten.

    Eerst zorgen dat je in eigen land alles op rolletjes heb en zorgen dat je een spaarpot hebt voor de minderen tijden. Heb je dat dan kan je is kijken of je iets kan missen aan het buitenland. Zo niet dan regel je dat eerst maar.

    Ik kan ook niet iemand helpen als ik de mogelijkheden niet heb. Kan moeilijk zeggen ik steek mezelf in de schulden om iemand anders te helpen. Nee goede doelen kunnen van mij aan het gas, niets en niemand krijgt wat.

    Oorlog zou er altijd zijn in landen, en honger zou er altijd zijn in Afrika. Het zijn gewoon bodemloze putten die niet te dichten zijn.

Maak mij blij en geef reactie :D