1 oktober gaat DeJaap.nl LIVE

BB Persbericht : Op  DeJaap.nl vindt u opinie en veel meer leuks. Goed geschreven, met humor en diepgang, hopelijk anders dan alle andere weblogs. En allemaal gemaakt door vrijwilligers, zonder subsidie, zonder poen, zonder
ideologie, zonder dogma.

Maar: zonder uw bijdrage (in de vorm van tekst, niet in de vorm van
geld, tenzij u er echt af moet) gaat DeJaap nooit HEUL groot worden.
Klikt u daarom morgen eens op www.dejaap.nl, houd in uw
achterhoofd dat we nog in beta-fase verkeren en stuur dan ook eens een
opiniestuk op. Of schrijf iets voor een van de rubrieken: politiek,
media, science, regio, satire, cult. Bijna alles is welkom, zolang het
leesbaar en interessant is. Bewegend beeld mag natuurlijk ook.

dejaap logo

Reageren met je Facebook:

MADBELLO
Geschreven door de Web Connector, Watcher, Goeroe, internet expert en margeblogger. Gewoon een Haagse/Italo dyslectische allochtoon die het leuk vind om te internetten. Voor contact kan je me het beste mailen naar:
madbello@gmail.com
MADBELLO on EmailMADBELLO on FacebookMADBELLO on FlickrMADBELLO on GoogleMADBELLO on InstagramMADBELLO on LinkedinMADBELLO on PinterestMADBELLO on TumblrMADBELLO on TwitterMADBELLO on VimeoMADBELLO on WordpressMADBELLO on Youtube

4 gedachten over “1 oktober gaat DeJaap.nl LIVE”

  1. @ Madbello : Is het nodig om vrienden met Bert Brussen te zijn om op DeJaap.nl opinie te leveren? Dat soort gatlikkerij is inderdaad mijn stijl niet.

    Denk overigens eerder dat Bert Brussen gewoon 'bang' is voor mijn opinie op de site waar hij zich hoofdredacteur waant. Bert Brussen is niet de eerste die onderwerpen als 'terrorisme in de Nederlandse politiek', 'genocide in Irak' of 'de auteursrechtenfraude van BREIN', censureert.
    .-= Kijk ook eens op Jeroen de Kreek´s laatste blog item : ..Ehsan Jami = terroristen lover =-.

  2. Hoofdredacteur Bert Brussen van DeJaap heeft al laten weten dat hij mijn opiniestukken niet hebben moet. Relevante of serieuze onderwerpen wil hij kennelijk niet op De Jaap. DeJaap zal een rechts aftreksel van DeJoop blijken te zijn.
    .-= Kijk ook eens op Jeroen de Kreek´s laatste blog item : ..Bizarre BREIN rechtspraak =-.

Maak mij blij en geef reactie :D