WTF! Grootste mongool van Nederland na 2 dagen al vrij

Sorry hoor! Ik heb er even geen woorden voor. Deze debiele mongool zou TBS moeten krijgen tot hij weer tot zinnen komt en boeten doet voor de publieke televisie. Hoe komt deze man tot zijn daad!? at5.nl via geenstijl.nl

7 gedachten over “WTF! Grootste mongool van Nederland na 2 dagen al vrij”

  1. Ja wat wil je 3 euro voor een speelgoed autotje ??? Nee zonder dolle dit kan echt niet Papa aan de Speed of Coke terwijl de kids met mama erbij zijn goed voorbeeld doet goed volgen. Geef die vent een spuit met lucht en klaar is Kees… scheelt de maatschappij een hoop ellende en geld. Met dit rechtsysteem wil toch niemand meer agent zijn je kan niet eens je beroep meer uit oefenen.

  2. Zou het niet eens tijd worden voor een verplichte bloedafname bij dit soort incidenten? Zijn vrouw en kinderen lopen rond terwijl papalief even de omgeving sloopt in razernij om een voorval van niets; maak me sterk dat hier geen drugs in het spel zijn gecombineerd met een kortlontje persoonlijkheid?

    1. Tja inderdaad! Dat zou toch een stuk beter beeld geven wat de oorzaak van vele overlast is, al dan niet door een verstoord bloedsuikerspiegel.

    2. Daar ben het helemaal mee eens ( kleine moeite toch ) en je kan de verdachten gelijk voor nog een delict pakken.

  3. waarom staat het eigenlijk abonneren standaard op reacties, ik had liever op geen gehad, dan hoef je er niet op te letten šŸ˜‰

  4. We hebben hier in de buurt in de TBS kliniek de rooyse wissel nog wel een plaatsje voor hem vrij, dat volk hoort zeker niet vrij rond te lopen!

Reacties zijn gesloten.