Even snel magnetron kopen

Ja ja, even snel een magnetron kopen dacht ik! Dat moet opzicht geen opgaaf te zijn met 10.000de winkels om de hoek en tienduizendmiljard internetwinkels op mijn PC. Een chinees heb je meestal binnen een uur binnen, maar een magnetron gaat dagen overheen voor je het thuis hebt als PostNL het niet zoekraakt. Maar even snel op het net gekeken en het beste en het snelst was ik uit bij de MediaMarkt, voor 79, 95 ex oplichters verwijderingsbijdragen een magnetron van 20 liter, 800 watt met hetelucht en gril functie. Gewoon een fucking multifunctionele programmeerbare oven in chroom voor geen 80 euries en dat wel van het merk ”OK”
Al was het niet dat ik toen ik thuis kwam en die super koele magnetron uitpakte zag dat hij super beschadig was. Net of er een tank over die pallet was gewalst, dus terug naar de MediaMarkt en fucking pist nummertje getrokken bij de altijd super drukke service afdeling die maar bemand word door twee man, terwijl de hele MediaMarkt bemand word door een berg nietsdoende medewerkers waar het woord service niet in hun vocabulaire zit. Al met al binnen drie kwartier was ik geholpen ondanks dat het voor mijn gevoel het uren wachten was, de medewerker had goed geroken dat hij geen verdachtmakingen moest maken dat ik die magnetron per ongeluk had laten vallen. Anders ware de rapen echt gaar geweest. Zonder problemen een nieuwe magnetron gekregen, aangezien ze er genoeg van hadden staan en dat is meestal niet met alle producten zo. Demonstratief mijn stanleymesje uit mijn broekzak gehaald en de doos van de magnetron netjes opgesneden om te checken of het wel heel was. Bij deze toch hulde voor de MediaMarkt, al was ik nu wel alles bij mekaar ruim 2 uur kwijt om een magnetron in huis te hebben. Net op tijd om mijn hongerige kind eten te geven. Pffff!

10 gedachten over “Even snel magnetron kopen”

 1. Madbello,
  toevallig jouw merken type magnetron op marktplaats gekocht, zag er super mooi uit, maar geen beschrijving. heb jij deze toevallig nog. kom er namelijk niet uit.

 2. Ik had de kassière die daar ook 3 uur geleden daar zat gewaarschuwd dat ik deze keer de doos zou openmaken om te checken of alles inderdaad OK was met deze ok. magnetron. Zij vond het goed.

 3. Leuk stukje Mike ( voor jou natuurlijk iets minder deze ervaring )

  Ik mis in dit verhaal nog de climax`s ? Dat tewijl jij je mes trekt dat er dan 2 beveiligings mannen je naar de grond werken omdat ze denken dat je die medewerker van de Mediamarkt wil toe takkelen. Ja ik weet het ik heb teveel films gezien !

  Geniet nog van je vrijedagen.

 4. Whahaha wat een verhaal weer lig helemaal krom hier. Maar gefeliciteerd met je glimmende aanwinst. Wij zelf hebben (helaas) ook een chrome magnetron je ziet echt alles op dat kreng.

  1. HA HA, dat wel inderdaad, je hoeft alleen maar met een vinder de deur te openen, maar die vingerafdruk staat er gelijk zichtbaar op šŸ™‚

 5. Ja dat is 2 uur werkloon kwijt extra op de kosten van dat ding en dan wordt ie wel wat duur…Daarvoor zou je alleen al een vergoeding moeten krijgen…

  1. Dat is het nadeel om van af een pallet te kopen, toch even checken kan geen kwaad. Kopen zou leuk moeten zijn, maar helaas is het op deze manier bijna een kwelling. Vooral als je het echt nodig hebt en wem nu!

Reacties zijn gesloten.