Foto van de Hofvijver

Soms heb je dat! Maak je een foto op je mobiel, zomaar om het even, even pielen met wat Android app’s en voor het eerst met de app van FlickR, gewoon op de eerste en de beste foto, op een gewone niet uitzonderlijke kiekje. Het nadeel van het schermpje van een pda is dat je niet echt goed kan zien wat het precies met je foto doet en vooral als je buiten loopt. Geupload en voor de rest niet meer aan gedacht, tot ik de foto thuis op mijn PC in vol ornaat in het groot terugzag. Vond het zelf best mooi geworden al zeg ik het zelf….. Lente in Den Haag.

Klik op de foto om het groter te zien.

8 gedachten over “Foto van de Hofvijver”

  1. Wow best mooi zo die oude hofvijver en op de achtergrond die nieuwe gebouwen in de blauwe lucht…

  2. ja, je kan mooi de lelijkheid van het huidige Den Haag zien, in die zin is de foto prima gelukt. en zo hoort het ook.

    1. Zo als je zegt, ook Den Haag gaat voor hoogbouw, in een stad waar vroeger nietws hoger was dan 3 verdiepingen.

  3. Heb je nog steeds die zelfde oude android telefoon? Kan zelf niet wachten tot met Galaxy S2 weer terug is vanaf de verzekering. Android, ik zou nooit meer iets anders willen.

    1. Nee gelukkig niet, heb al een tijdje de HTC Sense met qwerty toesenboard en het bevalt goed, maar is er met je Galaxy S2 gebeurd?

      1. Onderuit gegaan toen er nog sneeuw lag (kan je nagaan hoelang ik hem al kwijt ben)en ik viel boven op me telefoon en toen zei het beeldscherm knak.

Reacties zijn gesloten.