HELP!!! Mijn man is een klusser

Het valt allemaal mee en eigenlijk ook tegen, maar in je hoofd gaat het sneller dan in werkelijkheid. Je bent langer bezig met dingen te plannen, kopen en opruimen dan de klus zelf. Mis je een gereedschapstuk of kom je een plintje te kort, kost je zo maar weer een onderbreking van een paar uur voor je aan je klus kan beginnen na een bezoek aan de bouwmarkt (een WC totaal ombouwen kost in de avonduren bijna 3 weken). Dus madbello.nl staat voorlopig in super LOW-modus en soms denkt ik: ”had ik het maar zo gelaten zo als het opgeleverd was” zo als ik eigenlijk in begin van plan was. Maar van het een kwam het ander….

Soms denk ik dat ik het bloggen maar moet laten voor wat het is en echt geld gaan verdienen met klussen, helaas doet geld mij niets en wens mij niet meer dan ik al heb.

13 gedachten over “HELP!!! Mijn man is een klusser”

  1. Ja, mijn woorden blijven gelijk, goed voorbereiden, dan kom je ook niks te kort en kost het ook geen uren, maar ja, al doende leert men.

  2. Klussen, ik haat het zo. Ben zo blij ons ook alles klaar is. Hopelijk volgende week de badkamer klaar. Dan nog even de trap schilderen en het trapgat, en dan hopelijk klaar.

    1. @Barry; Het is eigenlijk ook niet mijn hobby, maar ik moest het wel leuk gaan vinden anders is het geen doorkomen aan. Ben gewoon de uitdaging aangegaan, alles of niets….

  3. Een hele klus, ik zou het laten doen denk ik…Ben ooit zelf eens met zo'n klus bezig geweest maar viel toen flink tegen. Ik ben niet echt handig in klussen en veel lol heb ik er ook niet aan, maar het wordt toch al heel mooi!

    1. @Jager, als ik het allemaal moet laten doen kom ik met me geld niet een op een 1/4 van wat allemaal moet gebeuren, of in ieder geval hoe ik het wil hebben. Angezien mijn wenzen wat afwijkend zijn dan de norm.

  4. Alles prima als die RTL neger maar niet in de buurt is. Succes met de verbouwing Mike

Reacties zijn gesloten.