madbello gaat in LOW-modus

Of wel in een diepe winterslaap. Dat betekent dat het hart langzaam zal kloppen en het bloed zal blijven stromen. Dat was al een hele tijd dat de echte blog passie er uit was en meer een automatisme van de gewoonte was geworden. Niet meer en niets minder, maar nu ben ik privé aan een heel nieuw project begonnen waar al mijn passie en tijd nodig zal hebben waardoor ik echt heel weinig tijd zal hebben om echt up to date te blijven. Dus als er echt iets gebeurd wat je denkt dat ik echt niet kan missen hou ik me aanbevolen voor een snelle tip in mij mail-box of in de comment hier onder. Alvast bedankt 😉

UPDATE: Hier zijn alle updates te vinden over mijn ”privé project” te vinden.

26 gedachten over “madbello gaat in LOW-modus”

 1. Geloof er niet zo veel van 😉
  Jij en niet bloggen; het bloed kruipt waar het niet kan gaan 😀
  Natuurlijk is jouw 'project' tijdverslindend. Even een lager pitje kan niet anders….
  Wens je heel veel succes Madbello!!!
  En blogse 😛

 2. Oeh, wat jammer… Maar ik begrijp het, zoiets VREET tijd en energie. Ik begreep al niet zo waarom er weinig verscheen in mijn Mailbox "Mikes-forum" (maar je had ook bezig kunnen zijn met een technische verandering aan je blog.. zoiets dacht ik)
  Wens ik jou in elk geval een heel mooi 2012, met alle goeds, veel gezondheid, geluk en liefde (je weet nooit wat zo'n nieuw jaar in een nieuw huis brengt :-))

 3. Ik was in een lange winterslaap aan het battlefielden omdat ik het wel even had gehad met weblog maar ga er toch weer mee bezig…. Maar mijn gasmasker staat jouw beter dan dat masker, hahahha!
  Owww heb je link toegevoegd;)

 4. Op en Via Je Website Veel Leuks Grappigs Interessants en Belangrijks Op Gedoken en Je Was een Aangenaam Gastheer.
  Succes Met Je Weg … Tót Hét VÓÓRJÁÁR DÁN?
  Én pas op dát ze jé Vél niet stelen als Je in Winterslaap gaat!

 5. Jammer, je bent het enige blog dat ik volg en elke dag lees. Maar ik begrijp het heel goed. Alvast de beste wensen voor 2012 en succes met je nieuwe project!

 6. Ik vond het het de laatste tijd al wat stil op je site en kijk regelmatig.
  Succes met je nieuwe project en de groetjes uit Houten.

 7. Ok daar gaat mijn vaste ochtendritueel op mijn werk. Mijn dagelijks vermaak vanuit Den Haag. Maar wens je veel suc6 en plezier met je nieuwe project hopelijk word het weer iets moois.

Maak mij blij en geef reactie :D