Controleer of je auto wel echt op slot zit!

Hoax of toch echt!? Via mail gekregen en volgens mij technisch mogelijk al lijkt me sterk en je nog eens heel geduldig moet zijn om te wachten dat iemand op deze manier zijn buit wilt slaan: Deze Jammer is via Internet te bestellen voor slechts 100,00 Euro. Het heeft een bereik van 6 tot 10 meter rondom het voertuig. (12 Volt).Dit toestel werd aangetroffen in een voertuig met 2 Poolse inzittenden.Het apparaat wordt aangesloten op de sigarettenaansteker van een voertuig en verstoort radiogolven in de buurt. Andere voertuigen in de buurt van dit toestel kunnen niet met de afstandsbediening worden afgesloten. De niets vermoedende chauffeur denkt, dat hij zijn voertuig slotvast achterlaat, hetgeen dus niet het geval is. Vervolgens hebben de dieven vrije toegang tot het voertuig om dit leeg te roven.

Met vriendelijke groet, Mart Wijnhoven / Basiseenheid Horst / Politie Limburg-Noord Postbus 52, 5900 AB Venlo / Venrayseweg 20, 5961 AG Horst
T (077) 3275366 / F (077) 3275399
E mart.wijnhoven@limburg-noord.politie.nl

10 gedachten over “Controleer of je auto wel echt op slot zit!”

 1. Het staat nu allemaal in de Telegraaf van vandaag, het is inderdaad een GPS-jammer die het volgsysteem blokkeert.

  1. ben benieuwd in hoeverre het signaal van een autoslot blokkert aangezien niet hetzelde zal zijn als die van een sleutel.

 2. Beste,

  De mensen moeten eerst een leren lezen vooraleer ze zoiets de wereld insturen.
  Dit is een GPS blocker, en kan dus geen signalen blokkeren van uw sleutels. Deze werken op een totaal andere frequentie.
  Het enige wat dit toestel doet is het blokkeren van een GPS tracker, om te voorkomen dat het voertuig gevolgd kan worden door de baas, eigenaar,….
  Dus deze mail is weeral de zoveelste HOAX die rond gaat.

  1. @Broos, dat is idd wat de web-shop verkoopt, maar zouden die gasten met een simpele modificatie het toch kunnen aanpassen dat een breder gamma van frequenties zou kunnen storen? Maar je hebt helemaal gelijk.

 3. Blij da'k geen auto meer heb, is ook niet meer te betalen vandaag de dag. Nog ff en benzine is duurder dan goud…!
  Waarschuwing voor de FB-verslaafden: http://tinyurl.com/6pxrzgs
  Webmaster: het beste is om die "F-knop" weg te halen.

Reacties zijn gesloten.