MOE-landers meldpunt

Meldpunt voor als je last hebt van MOE-landers. WTF is een MOE-lander? Midden en Oost Europeaan en door de PVV opgericht meldpunt waar jij je verhaal kwijt kunt als je vooral slecht ervaring hebt met MOE-landers. Het is echt geen grap: meldpunt middenenoost europeanen.nl

10 gedachten over “MOE-landers meldpunt”

 1. Oplossing: Geert Wilders en de rest van zijn meelopers mogen best boos zijn op Oost- Europeanen maar moet wel onderscheid kunnen maken tussen de goede en de slechte Polen, om zo maar te zeggen. De zogenaamde seizoensmederwerkers mogen ze best wel aanpakken, want ik als Pool schaam me daar ook regelmatig voor, want ze doen er totaal niks aan om geaccepteerd te worden, maar laat de rest dan met rust! Nou voelt ieder Pool zich aangevallen, gediscrimineerd en aangesproken. Automatische reactie daarbij is: zich verdedigen, terug reageren. Heel snel merk je op allerlei forums dat Polen onderling ruzies krijgen, i.p.v. bij elkaar komen en er iets aan doen! Dat komt dus dor die twee groepen Polen: seizoen werkers(hen maakt het uit, wat voor reputatie ze achterlaten voor de rest) en Polen die hier voor langere tijd willen blijven of misschien zelfs voor altijd.. Wees weer tolerant Nederland! Wij kunnen heel veel bijbrengen in jullie samenleving. We staan open voor alles maar wees nou eens niet zo anti humanitair!

 2. Je hebt in Nederland twee soorten Polen: seizoen werkers en degene die hier voor altijd willen blijven. De eerste groep past zich meestal amper aan aan de Nederlandse samenleving. De tweede groep- degenen die hier willen blijven- doen dat tot zo ver mogelijk wel: Dat kun je o.a. zien aan dat ze Nederlands leren, fatsoenlijk gekleed zijn, geen dagelijkse alcohol gebruik etc. enz.. Maar juist voor die mensen is het erg wat PVV over hen zegt, Zij voelen zich het meest aangesproken, omdat zij hier willen leven, zich willen aanpassen, hun best doen om geaccepteerd te worden, zoeken compromis uit tussen Nederlanders en hun zelf.. en toch worden ze zo behandeld.

 3. Nou, dan heb ik nieuws: Ik ben een MOE lander, woon hier sinds '88, werk hard en betaal hard mee aan sociale premies, belasting, mijn eigen opleiding en alle zaken waar nederlanders voor betalen. Ik heb naast mijn drukke baan diverse keren als vrijwilliger gewerkt voor oudere mensen (idd, dat koekje bij de koffie..), jongeren etc. Ik zie mezelf niet als een blok iemands' been, net zo min als ik Nederlanders in mijn eigen geboorteland niet welkom heet.

  De vragen op het Meldpunt MOE landers zijn ook als maar een halve les statistiek (betrouwbaarheid en validiteit..) hebt bijgewoond, gewoon om te huilen. Meldpunten voor overlast? Prima, goed initiatief. Ik zal de laatste zijn om daar nee tegen te zeggen. Maar als je even naar de vragen kijkt zie je meteen dat het een grote insiunatie is, in plaats van een waardevolle tool voor de overheid om overlast te bestrijden.

 4. Wat is er nou mis met een meldpunt??? Is het echt zo'n schande om eens bij te houden wat de gevolgen zijn van open grenzen?
  Kosten rijzen de pan uit, moeten we deze mensen nu ook al onderhouden?
  Zou fijn als er eens werd berekent wat al die fijne buitenlanders ons jaarlijks kosten, misschien dat de sociale huilebalken dan ook eens de ogen openen.
  Misschien dat wij onze senioren, die nederland hebben gemaakt, dan ook weer eens een koekje bij de koffie kunnen krijgen en niet meer hoeven te betalen voor een douche of wc papier!!!!

  1. Tja, weet je wat mijn bevinding is?? Dat die mensen hard werken voor heel weinig en dat negatieve mensen die niet graag de vuile werk, zeker niet voor weinig willen doen.. hun proberen af te kraken.. shame shame shame… Btw de senioren hebben toen ook anderen gebruikt toen der tijd… Dat is wel oktjes zeker..

 5. Kan ik bij die site ook een klacht kwijt over dat boeventuig van de PVV Friesland?
  Die oplichters hebben mij de opdracht gegeven werkzaamheden uit te voeren, maar als het op betalen aankomt zijn ze niet thuis die oplichters. Ik heb de opdracht zwart op wit staan.
  Weten jullie hoe die oplichters dat doen????
  De Vereniging PVV heeft slechts 1 lid, en dat is?? ja hoor, Dhr. G. Wilders.
  De rest van de stromannen zijn lid van onderafdelingen en stichtingen.
  De onderafdeling geeft je de opdracht, maar heeft geen geld. Dat zit namelijkm in de stichting.
  Ha ha, en jij hebt als hardwerkende kleine zelfstandige het nakijken?????
  Gaat Dhr. G. Wilders deze FRIESE POLEN c.q. PVV Bestuursleden ook zo hard aanpakken?
  Tsja, dan moet ik die site ook maar gaan invullen.
  ONDERNEMERS – KLEINE ZELFSTANDIGEN EN BURGERS, un bent gewaarschuwd tegen dit schorum.

Reacties zijn gesloten.