@BertBrussen over @Blog_Art :lol:

Je hoef weinig fantasie te hebben om zijn mening te raden.
Maar vanmorgen las ik dit stukje : Welcome aboard: Bert Janssens en Jeroen Mirck met deze passage :

Persoontje nummer 2 is de man die Bert Brussen met zijn kop van woede tegen zijn laptop deed beuken, Jeroen Mirck.

Dus kon het niet laten en wetend dat Bert Brussen nog lekker in zijn bed lag te stinken, bij deze tweet wakker zou worden,  niet helder genoeg zou zijn en als een rabiate hongerige hond in het bot zou bijten 🙂
Hier onder volg een Tweetsessie over wat Bert Brussen vind van het initiatief  Blog-Art :

Bert Brussen bertbrussen @MADBELLO  @Superjan wat een raar, vooringenomen stukje van die Raaphorst. Van dat Blog-Art heb ik ook nog nooit gehoord.

Bert Brussen bertbrussen @MADBELLO offline bloggen…Man man man, dat mensen op dat idee komen is het al waard ze te martelen. Semi-cultureel geneuzel.

Bert Brussen bertbrussen @MADBELLO nee, dit lijkt mij NOG treuriger, kanslozer en pretentieuze luchtverkoprij dan de Bloggies.

Bert Brussen bertbrussen Subsidie??????? @baspaternotte Krijgt Blog-Art subsidie????? Dat is een grapje toch?

Bert Brussen bertbrussen heh ja, als @bertbrussen niet op je gesubsidieerde kunstprojectje wil komen opdraven noem je hem gewoon een schijtluis. Dat is pas niveau.

Bert Brussen bertbrussen hoe duidelijk moet ik het brengen eigenlijk? Blog-Art lijkt mij een grandioos KUTPROJECT. Alleen de Dutch Bloggies zijn kutter.

Bert Brussen bertbrussen weblogs gaan kapot aan dat soort artistiekering, progressief geneuzel. Trieste linkse fossielen met hun eigenpijperij. Komt Cozzmoss ook?

Bert Brussen bertbrussen Gewoon een stichting oprichten om copyrightjankerds als Brein en Cozzmoss te nuanceren en dan offline gaan bloggen. Dat werk.

Bert Brussen bertbrussen een horizon die niet groter is dan Erwin Blom en Marketingfacts en dan het woord vrijheid in je mond nemen. Je verzint het gewoon niet.

Bert Brussen bertbrussen ik ga denk ik maar weer anoniem underground bloggen.

Bert Brussen bertbrussen zo ig ga es even mijn online creativiteit in een zaaltje offline tentoon spreiden. Bloggen is namelijk VEUL mulitdimensionaler dan je denkt

Bert Brussen bertbrussen @blog_art nee, bedankt.

Bert Brussen bertbrussen @blog_art het offline brengen van webloggen klinkt mij in de oren als pretentieus artyfarty geneuzel voor linkse fossielen.

Bert Brussen bertbrussen @blog_art Erwin Blom (bijna vijftig, School voor Journalistiek utrecht) die het over “de kracht van weblogs” gaat hebben vind ik lachwekkend

Bert Brussen bertbrussen man, er is nog zoveel leuks en gezelligs te organiseren rondom weblogs in theaters enz aaltjers! laten we het vooral IRL houden, jeeeeeeeuh!

Bert Brussen bertbrussen kom we gaan elkaar meeten! We vinden elkaar allemaal zo gezellig als webloggers onder elkaar, dan kun je niet vaak genoeg meeten.

Bert Brussen bertbrussen @blog_art nodig dan iemand uit die wel weet waar het over gaat.

Bert Brussen bertbrussen @blog_art ik ga regelmatig in discussie, maar van “offline webloggen” zie ik het nut niet. Bovendien is het een VARA bijeenkomst

Bert Brussen bertbrussen Erwin Blom: Vara. Jeroen mirck: Vara. lekker die verschullige vrijheid. Kut he dat je die webloggers niet kunt afkaderen?

Ga zo maar door 😉 en als toetje hier onder een video over kunst van de enige echte kunstkenner bertbrussen :


Een gedachte over “@BertBrussen over @Blog_Art :lol:”

Maak mij blij en geef reactie :D