Wilders Chips & Bier

Voor het geval je net zo’n harde werker ben als ik. En overdag al de leukste debatten op TV moet missen die tenminste het zuurbetaald belastinggeld nog een klein beetje waarmaken, hier de herhalingen van de bijdrage aan de Algemene Beschouwingen van Geert Wilders (PVV) m.b.t. de miljoenennota en de tegenbegroting van Geert.
Al met al zijn het 13 delen a 10 minuten per stuk, dus ga lekker voor zitten en neem er lekker wat bij. Wilders staat altijd garant voor lachen gieren en brullen in de saaie politiek.

Hier onder de 6 delen van de Tegenbegroting Geert Wilders :


Lekker stel he !? Klik op het plaatje 


kep1-10

En hier  de 7 delen van Algemene Beschouwingen van Geert Wilders :

 
geenwilders-button

wilders-haar-en-anus

4 gedachten over “Wilders Chips & Bier”

  1. Voor de mensen die aangeven dat Geert W. te veel in de schijnwerpers komt is de volgende zin van toepassing; "Nee ik heb geen kapsones, kan ik er wat aan doen dat de rest zo gewoon is?"

    De rest van de Nederlandse politiek (inclusief die zich oppositie noemen) is zo "verbleekt" dat alles wat GW doet wel op móet vallen?

    We hebben een kabinet vol beslisloze marionetten en een oppositie die met fluwelen propjes schiet onder leiding van een peroxide hofnar. Ieder volk krijgt de regering die zij verdiend?

  2. Wilders for President, Come on Geertje can we do it? Yes we can!!!!

    Hij zet ze voor lul hij pakt ze keihard aan en balkie met ze billenmaatjes maar lachen maar oh oh oh ze voelen zich echt keihard in de ballen geknepen (al hoe ik twijfel of die balkie nou wel zo veel ballen heeft)

Maak mij blij en geef reactie :D