Muse – The Resistance

Heb het op zijn minst een stuk of 5 keer achter elkaar geluisterd en weet nog steeds niet wat ik er van moet vinden.
Het is overduidelijk Muse, maar net een stuk geëvolueerd naar een strakker studio sound, soms gecommercialiseerd, heel symphonisch met vlagen van Queen met vele rock cliche’s in verwerkt.
Zelfs na 5 keer te hebben beluisterd verveeld het mijn nog niet. Kan niet anders zeggen dat het een geniale en briljante productie is, al is het niet helemaal mijn smaak en het vorige werk mijn beter bekoorde, maar wat niet is kan altijd nog komen 😉 oordeel zelf maar. …Reageren met je Facebook:

MADBELLO
Geschreven door de Web Connector, Watcher, Goeroe, internet expert en margeblogger. Gewoon een Haagse/Italo dyslectische allochtoon die het leuk vind om te internetten. Voor contact kan je me het beste mailen naar:
madbello@gmail.com
MADBELLO on EmailMADBELLO on FacebookMADBELLO on FlickrMADBELLO on GoogleMADBELLO on InstagramMADBELLO on LinkedinMADBELLO on PinterestMADBELLO on TumblrMADBELLO on TwitterMADBELLO on VimeoMADBELLO on WordpressMADBELLO on Youtube

3 gedachten over “Muse – The Resistance”

  1. Nou, ik heb hem nu 7 keren beluisterd en ik ben er eigenlijk lyrisch over; lekker maatschappelijk kritisch teksten, veel tempo wisselingen en inderdaad veel "close harmony" vocalen waardoor ik soms lachend tegen andere zeg dat Resistance van Muse eigenlijk Queen meets Radiohead is met een vleugje Chopin. Luister maar naar de drie delen van ExoGenesis….

    Nu nog even twee kaarten scoren voor hun concert in November en dan is SirCumSized helemaal gelukkig 😉

Maak mij blij en geef reactie :D