Muse – The Resistance

Heb het op zijn minst een stuk of 5 keer achter elkaar geluisterd en weet nog steeds niet wat ik er van moet vinden.
Het is overduidelijk Muse, maar net een stuk geëvolueerd naar een strakker studio sound, soms gecommercialiseerd, heel symphonisch met vlagen van Queen met vele rock cliche’s in verwerkt.
Zelfs na 5 keer te hebben beluisterd verveeld het mijn nog niet. Kan niet anders zeggen dat het een geniale en briljante productie is, al is het niet helemaal mijn smaak en het vorige werk mijn beter bekoorde, maar wat niet is kan altijd nog komen 😉 oordeel zelf maar. …3 gedachten over “Muse – The Resistance”

  1. Nou, ik heb hem nu 7 keren beluisterd en ik ben er eigenlijk lyrisch over; lekker maatschappelijk kritisch teksten, veel tempo wisselingen en inderdaad veel "close harmony" vocalen waardoor ik soms lachend tegen andere zeg dat Resistance van Muse eigenlijk Queen meets Radiohead is met een vleugje Chopin. Luister maar naar de drie delen van ExoGenesis….

    Nu nog even twee kaarten scoren voor hun concert in November en dan is SirCumSized helemaal gelukkig 😉

  2. Kan er niets aandoen, maar vindt Muse al een tijdje niet zo interessant meer. Trek trouwens je buidel maar vast, youtube filmpjes met muziek embedden op je blog, laat Tim Kuik het maar niet zien 😉
    .-= Kijk ook eens op Frank´s laatste blog item : ..Het stille PvdA protest =-.

Reacties zijn gesloten.