Blijf slaan als je kind huilt : TIP van predikant Gertjan Goldschmeding

Ik weet niet of die predikant van de ACC Jouwkerk zelf kinderen heeft. Maar ik kan wel vertellen dat als ouder zijnde je alles zou doen om je kinderen juist niet te laten huilen en laat staan pijn doen. Is dit de liefde van God ???

AMERSFOORTDe omstreden Amersfoortse predikant Gertjan Goldschmeding pleit niet alleen voor een corrigerende tik, maar roept zijn kerkgangers zelfs op te blijven doorslaan. Ook als kinderen huilen van de pijn. AD.nl

Maar laten we vooral ook de mening van Gertjan Goldschmeding zelf lezen op zijn blog, jouwkerk.nl: Wie slaat er nou door, het AD, justitie of die predikant?

En natuurlijk ook via Twitter te volgen @goldschmeding 

media_xl_62149

Update : Met dank aan Bert Brussen voor de video’s van de uitzending van Pauw & Witteman met predikant Gertjan Goldschmeding. Kijk en smul : P., W., Marijnissen en EO-fossiel slopen Amersfoortse kindermishandeldominee.
Klik hier onder om de 3 delen van de uitzending te bekijken.
2 gedachten over “Blijf slaan als je kind huilt : TIP van predikant Gertjan Goldschmeding”

  1. Die predikant is niet goed wijs. Een corrigerende tik moet kunnen, zijn we bijna allemaal groot mee geworden. Maar deze man drijft echt over. Hoop dat justitie hem dan ook aan zal pakken.
    .-= Kijk ook eens op Edwin´s laatste blog item : ..Eindelijk gewonnen! =-.

  2. Vanuit pedagogisch oogpunt zou je sommige kinderen best wat harder aan mogen pakken. Maar om nou een kind te gaan slaan om het iets bij te leren? Neu, dah werk nie he!
    .-= Kijk ook eens op Paul´s laatste blog item : ..Hommeles op de schommel =-.

Reacties zijn gesloten.