Paranormal Activity 3 (review + trailer)

********** Ik had weer eens zin in iets anders. Toe de film begon had ik echt zo iets van: ”Ah Shit!!! Weer zo’n kut zelf opgenomen cam-film alla Blair Witch Project” maar na ruim een kwartier en verschillende leuke schikmomenten valt het niet meer op en word het echt spannend. In tegenstelling tot de eerste Paranormal Activity, heeft deze vele schik momenten, is best eng en je ziet ook tenminste wat, plus dat het verhaal aan het einde een duidelijke draad krijgt waar je dingen mee zou kunnen verklaren. Al met al heeft me deze film van af de helft best in spanning gehouden met een onverwachts klimax, al weet ik niet of deze film dit effect zal hebben als je het thuis kijkt. Maar vertrouw nooit op je schoonmoeder! paranormalmovie.com


4 gedachten over “Paranormal Activity 3 (review + trailer)”

  1. @Robert Irving III: Het was een halve tip, je moet er wel van houden en maar 6 sterretjes van me gekregen 😉 brrr idd en blij dat ik een zoon heb. Hoewel de Omen was ook best een griezel.

  2. ik had alle delen nog nooit gezien dus heb ze even binnen gehaald. Samen met me vriendin een filmavondje van gemaakt gezellig in bed met chips en cola. Was blij voor me vriendin dat de films niet in 3D waren. Ze keek constant maar met 1 oog tussen de dekens door (me arm is ook blauw), ze vond het erg spannend allemaal.

    Ik zelf vond er weinig aan, en erg voorspelbaar. Maar ik ben toch al niet iemand die snel schrikt van iets of bang is (oh ja ik stap niet in een vliegtuig alleen bij het idee al zit me hart in de keel en krijg ik paniekaanvallen. Zou dr best vanaf willen komen).

    Verder ja het was wel een geslaagsd avondje, altijd lachen om je vriendin op zo'n rare manier een film te zien kijken. Ik had dus wel meer chips voor me zelf 😀

Reacties zijn gesloten.