Call of Duty: Modern Warfare 3

Het is een van de meest leuke game trailer die ooit gezien heb. Niet dat het ook zo bijzonder is, maar voor deze game is er een berg reclame en marketing voor gedaan en de gratis demo die je ook LIVE online kon spelen zag er super strak uit, maar! Mijn zoon vind het helemaal niets en de grafieks niet realistisch en wat in de kop van een kind van 11 zit, zit het nergens anders. Ik had bijna de pre release met special edition en extra pack’s en levels voor hem gekocht, maar hij wil het gewoon niet en gaat helemaal voor …….. hoe heet dat spel ook als weer!? .. Oh ja! Battlefield 3

4 gedachten over “Call of Duty: Modern Warfare 3”

 1. Ik had het niet erg gevonden om alle twee te kopen, maar die andere moest ik een pre-order doen en Battlefield was gelijk te koop. En 59 euro voor een spel vind ik het niet niets. Mijn zoon had in ieder geval een keuze gemaakt en ik ga hem geen spel opdringen (omgekeerde wereld) vroeger kreeg ik maar twee keer per jaar een kadootje (als ik niet omgekocht werd)

  [youtube CenpFiBS4es http://www.youtube.com/watch?v=CenpFiBS4es youtube]

  Het is zo leuk om ''volwassen'' te zijn en alles te kunnen kopen 🙂

 2. Kijk die zoon van je heeft een goede smaak. Battlefield koop je omdat het gewoon erg mooi is. MW3 koop je voor de online gameplay die ik persoonlijk lekkerder en beter vind dan Battlefield.

  Maar zoals het gaat bij een echte gameverslaafde koop ik ze gewoon alle twee. Waarom? Gewoon ik kan nooit kiezen.

 3. Ik hou niet van schieten en geweld. Ik vind het er wel erg levensecht uitzien.
  Angst kennen ze niet, en ze zien er ook niet onder invloed uit, in dat opzicht is het namaak.

Reacties zijn gesloten.