Hilbrand Edskes wint het van lutsers RealPlayer advocaat Peter Claassen

Hilbrand Edskes wint het van lutsers RealPlayer AKD advocaat Peter Claassen. En in zijn reet met zijn vieze, gore en achterbakse ex parte procedure, RealNetworks verliest rechtszaak om hyperlink: webwereld.nl

Een gedachte over “Hilbrand Edskes wint het van lutsers RealPlayer advocaat Peter Claassen”

 1. Deze zaak stinkt.

  Het schandalige en schokkende aan deze zaak vind ik vooral dat RealNetworks allemaal Nederlandse dolle honden zo gek heeft gekregen om aan deze idiotie mee te werken.

  Deze dolle honden moeten stuk voor stuk allemaal ongelofelijk dom en zo gek als een deur zijn geweest om zich voor een zak geld voor het Amerikaanse karretje te laten spannen.

  Te beginnen bij de Nederlandse blunderende {Verwijderd door de Redactie} (dekmantel: advocaten) van RealNetworks, te weten {Verwijderd door de Redactie} P.N.A.M. Claassen (Peter Claassen) en {Verwijderd door de Redactie} E.F. Vaal (Eliëtte Vaal) van het {Verwijderd door de Redactie} (dekmantel: advocatenkantoor) AKD Prinsen Van Wijmen te Breda.

  Deze {Verwijderd door de Redactie} zijn volgens hun dekmantel gespecialiseerd in intellectueel eigendom en technologie. Desondanks gaat RealNetworks IE en ICT advocaat en partner bij AKD Peter Claassen, niet gehinderd door ook maar de minste kennis van zaken, de rechter voorliegen dat het niet gaat om links, maar om het aanbieden van downloads. En om te zorgen dat deze leugens niet direct worden doorgeprikt, liegt AKD namens RealNetworks de boel niet bij elkaar in een normale procedure, maar in een geheime ex-parte procedure. Dat is verreweg de smerigste juridische truc die er bestaat, omdat de rechter al je voorgelogen leugens voor waar aanneemt en de tegenpartij zich niet kan verdedigen.

  Vervolgens komt na de geheime ex-parte procedure de {Verwijderd door de Redactie} van RealNetworks (dekmantel: gerechtelijk bewaarder) B. Borst (Bas Borst) van DigiJuris te Nijkerk in actie. Deze {Verwijderd door de Redactie} is volgens zijn dekmantel gespecialiseerd in forensic IT, digitale factfinding en bewijslevering. DigiJuris spion Bas Borst geeft zonder toestemming via Peter Claassen van AKD informatie aan RealNetworks door, terwijl dit ten strengste verboden is.

  Ten slotte is daar {Verwijderd door de Redactie} (dekmantel: deurwaarder) E.A. Dragstra (Egbert Dragstra) van Pranger Agin Gerechtsdeurwaarders en Bewijsbeslagspecialisten te Assen, Hengelo en Heerenveen. {Verwijderd door de Redactie} Egbert Dragstra is volgens zijn dekmantel een gerechtsdeurwaarder gespecialiseerd in bewijsbeslag.

  Op de site van Pranger Agin Bewijsbeslagspecialisten is te lezen dat hun motto is “Doorgaan waar de rest stopt!”. Nou dat hebben ze gedaan: RealNetworks deurwaarder Egbert Dragstra gijzelde zonder toestemming de in beslag genomen computers en liet DigiJuris spion Bas Borst illegaal allerlei informatie aan RealNetworks advocaat Peter Claassen van AKD doorgeven.

  Het is een grof schandaal wat er hier is gebeurd: eerst liegen die digibete advocaten dat ze barsten in een geheime ex-parte procedure en daarna schakelen ze nog een zootje digibeten in die het woord wangedrag een nieuwe betekenis geven door net als de advocaten de ene blunder na de andere te begaan.

Reacties zijn gesloten.